Slovenia

Miley Cyrus presenetila na modni brvi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Miley Cyrus, ki je trenutno srečna v razmerju z glasbenikom Codyjem Simpsonom, se mudi v New Yorku. 27-letnica je poskrbela za pravo presenečenje, saj se je sprehodila po modni brvi oblikovalca Maca Jacobsa.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke
Miley CyrusFOTO: Profimedia

Na newyorškem tednu mode se je predstavila tudi prestižna modna hiša Marc Jacobs, ki je na manekenkah pokazala prihajajoče modne trende. Med modeli pa je bila tokrat tudi ameriška pevka in igralka Miley Cyrus, ki je poskrbela za pravo presenečenje, saj je nihče od navzočih ni pričakoval na modni brvi.

27-letnica se je po pisti sprehodila v črnih hlačah in kratkem topu, ki je spominjal na modrček, videz pa je dopolnila z usnjenimi dolgimi rokavicami, ki so segale nad komolci. Med hojo je v roki držala plašč z zebrastim vzorcem.

Kot dolgoletna Marcova muza in nekdanja sodelavka sicer ni nenavadno, da je Miley sprejela povabilo, da se sprehodi po modni pisti. 27-letnica je bila obraz modne znamke za kampanjo pomlad/poletje 2014. Lani sta sodelovala pri oblikovanju puloverjev s kapuco, zbrana sredstva od prodaje teh pa so šla družbi Planned Parenthood (v prevodu ''Načrtovano starševstvo'').

Pred dnevi se je Miley v Los Angelesu udeležila modne revije Toma Forda, na katero je bila povabljena sama zvezdniška smetana.

Miley Cyrus se je sprehodila po modni brvi revije Marc Jacobs.FOTO: Profimedia