Slovenia

Potrdila novo zvezo, izgubila devet kilogramov in se pobrila

icon-content-book-3PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Tiffany Haddish ter raper in igralec Common nič več ne skrivata svoje ljubezni. 40-letna igralka je tako srečna v zvezi, da je nenačrtovano izgubila skoraj 10 kilogramov. Oboževalce pa je pred dnevi presenetila z novim videzom, saj se je pobrila.

Tiffany Haddish in Common sta srečno zaljubljena.FOTO: Profimedia

40-letna Tiffany Haddish je v nedavnem intervjuju potrdila zvezo z 48-letnim raperjem in igralcem Commonom. Med drugim je priznala, da je izredno srečna v razmerju in da je, odkar je zaljubljena izgubila 9 kilogramov. Zvezdnica se je pošalila, da si je pobrila lase in da sta z izbrancem zdaj dvojčka, saj sta oba brez las.

e več let sem razmišljala, da bi se ostrigla ... " je povedala igralka, ki smo jo nazadnje pri nas lahko videli v filmu Kot šef (Like a Boss). Nedavno pa je presenetila s svojo drzno potezo in se poslovila od dolgih las. Njenemu izbrancu pa je bila njena gesta zelo všeč in je njen novi videz pospremil z besedami: "Naredila si to. Imaš zelo veliko poguma. Čudovita si. Všeč mi je."

icon-food-cookie

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za novo razmerje je dejala, da je najboljše od vseh, kar jih je dala skozi. "Odkar sem v tej zvezi, sem izgubila 9 kilogramov,"je razkrila. "Počutim se bolj samozavestno in to ni zaradi njega. Preprosto sem bolj srečna in zavedam se, da imam nekoga, ki skrbi za mene, ki mi ščiti hrbet. Zdi se kot da to tako ali tako počne, in to mi je všeč." In še dodala: "Ljubim ga."

Komičarka in Common sta se spoznala na snemanju njunega filma Kraljice zločina (The Kitchen), ki je v kinematografe prišel lani. Aprila sta se prek aplikacije za zmenke Bumble odpravila na zmenek in njun odnos je kmalu prerasel v ljubezensko zvezo. V javnosti so ju prvič skupaj opazili junija na protestu pod geslom Black Live Matter (Življenja temnopoltih so pomembna).

Common in Tiffany Haddish na protestu Black Live Matter.FOTO: Profimedia

Football news:

Liverpool will buy Jota for 41 million pounds. Wolverhampton will pay up to 13.5 million for Hoover
8 is Bavaria's favorite number. Now she beat Schalke: Gnabry scored a hat-trick, Sane scored 1+2, Lewandowski came up with an assist by rabona
Liverpool agreed a 5-year contract with Jota. The transfer amount could be 43 million euros
I left everything and went to the other side of the world for my favorite team. The heartwarming story of a Norwegian fan in love with Santos
Lewandowski scored in the 1st round of the Bundesliga in 7 seasons and repeated the championship record
Gnabry scored a hat-trick against Schalke
Lewandowski scored for Schalke in their 10th Bundesliga game in a row. This is a League record