Slovenia

Razbita luksuzna avtomobila na slavni švicarski cesti #foto

0

termometer

Prelaz Gotthard
0

termometer

Na švicarskem prelazu Gotthard sta ob neprevidnem prehitevanju trčila bugatti chiron in porsche 911, nekateri potniki so bili tudi težje poškodovani. Škodo nesreče ocenjujejo na 3,7 milijona.

Do nesreče je prišlo med poskusom prehitevanja kolone vozil, ki je nastala za počasnim bivalnikom. Proti prelazu Gotthard so nekateri vozniki poskusili s prehitevanjem. V tem primeru je iz kolone na levi pas zapeljal voznik bugattija chirona, istočasno pa je pred njim enako storil še voznik porscheja 911 cabrio. Bugatti je zadel v zadek porscheja, tega je odbilo še v karavanskega mercedes-benza razred C pred njima. Zadeli so tudi bivalnik na čelu kolone.

Porsche 911 je bil precej bolj poškodovan od bugattija. Najslabše naj bi jo odnesli potniki v mercedesu, poročajo lokalni mediji. S težjimi poškodbami so jih prepeljali v bolnišnico.

Škodo v trčenju ocenjujejo na 3,7 milijona švicarskih frankov oziroma 3,4 milijona evrov. Cesta na prelaz je bila nekaj časa tudi zaprta.

Cesta proti prelazu z italijanske smeri. Cesta proti prelazu z italijanske smeri. Foto: Wikimedia Commons

Football news:

Liverpool will buy Jota for 41 million pounds. Wolverhampton will pay up to 13.5 million for Hoover
8 is Bavaria's favorite number. Now she beat Schalke: Gnabry scored a hat-trick, Sane scored 1+2, Lewandowski came up with an assist by rabona
Liverpool agreed a 5-year contract with Jota. The transfer amount could be 43 million euros
I left everything and went to the other side of the world for my favorite team. The heartwarming story of a Norwegian fan in love with Santos
Lewandowski scored in the 1st round of the Bundesliga in 7 seasons and repeated the championship record
Gnabry scored a hat-trick against Schalke
Lewandowski scored for Schalke in their 10th Bundesliga game in a row. This is a League record