Slovenia

Število okuženih vsak dan raste, poglejte koliko je novih

V zadnjih 24 urah je po podatkih covid sledilnika 37 oseb na novo okuženih s koronavirusom. Skupno je ta trenutek v naši državi 213 aktivnih primerov. V sredo je bilo novo okuženih sicer 29. 

  Iz bolnišnice so odpustili štiri osebe, tri so na novo sprejeli. Ena oseba več je tudi na intenzivni negi. Nihče pa zaradi covid-19 v četrtek ni umrl.

Izračunali smo, da je bilo pri nas v zadnjih 14 dneh potrjenih 213 novih okužb, kar pomeni, da je incidenčno število zdrsnilo v rumeno območje, na 10,16. Še včeraj je bilo to število 9,2, pred dvema dnevoma pa je bilo povprečno okuženih v zadnjih dveh tednih na sto tisoč prebivalcev 7,7. Naš izračun je zgolj ocena, saj smo za predpostavko vzeli 2,095.861 prebivalcev, kolikor jih je bilo po podatkih statističnega urada v Sloveniji 1. januarja letos.


 

Football news:

Juventus offers Khedira 3 million euros for breaking the contract. The German demands 6 million
Tottenham are ready to sell Voigt for 10 million euros and increase the offer for Skrinjar to 45 million
Bellerin on 1:3 with Liverpool: Arsenal could have drawn or won
Klopp on the leadership of Leicester, Liverpool and Everton after 3 rounds: who cares who is in the lead now? This is just the beginning
Olas on Depay and Aouar: those who do not have time to leave before October 2, will remain in Lyon
Liverpool pinned Arsenal: Robertson brought, but corrected, Jota scored the team's 400th goal in the Premier League under Klopp
Zhota about the 1st goal for Liverpool: an Incredible feeling. It's a pity the stadium wasn't full