Slovenia

V petek v Sloveniji skok okužb, našteli so jih 34

1,07

termometer

1,07

termometer

V petek so ob 1159 opravljenih testih v Sloveniji potrdili 34 novih okužb s koronavirusom, je sporočila vlada. Število novih okužb se je v primerjavi s četrtkom podvojilo.

Hospitaliziranih je 16 bolnikov s covid-19, nihče med njimi ni na intenzivni negi. Prav tako v petek koronavirus ni terjal nobene nove žrtve.

Okužba v Domu starejših Hrastnik

Okužbo so v petek med drugim potrdili pri zaposleni v Domu starejših Hrastnik, poroča zasavski spletni portal Savus.si. "Delavka, pri kateri je bila potrjena okužba, je izločena iz delovnega procesa, pri vseh stanovalcih in delavcih se bo spremljalo zdravstveno stanje, da se bodo lahko v primeru poslabšanja pravočasno opravili testi na prisotnost virusa in pripravili naslednji ukrepi za zajezitev širjenja okužbe," je omenjeni spletni portal povzel sporočilo za javnost, ki ga je poslal direktor Doma starejših Hrastnik Drago Kopušar.

Football news:

Raheem sterling: Looking for tickets to Lisbon. From the 10th to the 24th. Retweet if you can help
Pep Guardiola: Gabriel is the best player of matches with Real Madrid
Three heroes of Lyon in the match with Juve – among them the defender, whom the fans drove in the fall
Manchester City and Lyon will meet in the 1/4 final of the Champions League on August 15 at Jose Alvalade
Photo of Pep and Zizou – just a gift for Showsport users
Ronaldo was eliminated so early from the Champions League for the first time in 10 years, although he tried very hard – in the playoffs for Juve, only he scores
Rudi Garcia: to Pass Juventus is a feat. The most pleasant defeat in my career