Slovenia

Za vsako težavo obstaja rešitev

Ko premlevamo in skrbimo zaradi težav, zaradi česar se poglabljamo še globlje v temo, hkrati s tem pošiljamo v vesolje sporočilo, da ne verjamemo, da smo lahko vodeni, da je situacija rešljiva, blokiramo svojo intuicijo in prezremo sporočila, ki bi nas vodila na pravo pot.

Ste po drugi strani opazili, da se pogosto, ko se sprostimo, stvari rešijo kar same od sebe? Da se to lahko zgodi, pa se morate umiriti in pustiti vesolju, da opravi svoje delo, ne da bi ga nenehno motili pri tem. To je tako, kot če bi nenehno spreminjali nastavitve na računalniku, da niti ene naloge ne more sprocesirati do konca.

Ko ste na dnu, se zavedajte, da vam ni treba vsega rešiti samim in da je težava velika samo za vas, v širšem kontekstu pa je minljiva in nepomembna. Vse se bo dobro izteklo, če se sprostite in spustite, saj vas vesolje podpira, ljubi in skrbi za vas.

Vesolje ima namreč sposobnost reševanja vaših težav na nepredstavljive načine. Vaša naloga je le, da ostanete mirni, se zavedate, da je vse tako, kot mora biti, in da je ta ovira le del vaše poti. 

Football news:

Goretska Pro 8:2 with Barca: This is only the first of three steps
Matteus on the defeat of Barca: it is Painful to see what happened to the team that inspired us for so many years
Bartomeu met with Pochettino this week. He could replace Sethien at Barca
Salihamijic Pro 8:2 with Barca: Bayern are very happy, but they want more
Recently, Mueller did not want to renew his contract with Bayern. Now he's turning the football around
The baby may get angry and leave. Luis Suarez Miramontes about Messi
Joan Laporta: bartomeu's Words are a manifestation of cowardice and failure