Slovenia

Zagorelo v hotelu, goste in zaposlene evakuirali

V nedeljo, 12. julija, ob 21.18 je bila policija obveščena o požaru v sobi hotela v Solkanu (Mestna občina Nova Gorica). Posredovalo je skupno 20 gasilcev JZ GRD Nova Gorica in PGD Nova Gorica. Požar v sobi v prvem nadstropju so pogasili ter prezračili, pregledali in delno počistili preostale prostore hotela. Soba je bila v požaru uničena. Neposredno ni bil nihče ogrožen, v času požara je bilo v hotelu 10 gostov in tamkajšnji zaposleni. Vsi so bili evakuirani.

O požaru je policija obvestila preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in novogoriško državno tožilstvo. Na podlagi usmeritev tožilstva policisti PP Nova Gorica preiskujejo primer zaradi suma poškodovanja tuje stvari in bodo o ugotovljenih dejstvih in povzročitelju, ki je znan, s pisnim poročilom obvestilo tožilstvo.

Odgovorna oseba lastnika objekta ocenjuje, da je v požaru nastala materialna škoda nekaj deset tisoč evrov, so sporočili iz PU Nova Gorica.

Football news:

Thomas Tuchel: If both legs were intact, you could have seen my 40-meter sprint
PSG saved Tuchel's pet: Choupo-moting got everyone for free, managed not to score from a centimetre, and now pulled Paris to the semi-finals of the Champions League
Gian Piero Gasperini: The worst part is that we were so close. I can only thank the guys
Neymar was the player of the match Atalanta-PSG. He gave an assist
ПС PSG suffered through the entire quarter-final and turned it over in 149 seconds. Lifted the Italian curse and went so far in the Champions League for the first time in 25 years
ПС PSG's pain was transformed into happiness: in three minutes, the suffering stars turned into celebrating kings
The club from Italy won't win the Champions League for the 10th year in a row. This is an anti-record