logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Slovenia

Zvezdnik pred odhodom v vojsko izrazito spremenil videz

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Z novim letom običajno prihaja do takšnih ali drugačnih sprememb in za eno od teh je poskrbel tudi eden najbolj obleganih zvezdnikov ta hip Can Yaman. Ob odhodu na redno služenje vojaškega roka se je poslovil od svoje brade in dolgih las, ki so bili njegov prepoznavni znak.

Can se je poslovil od svojega prepoznavnega videza, zaradi katerega je zaslovel v seriji Jutranja ptica.FOTO: POP TV

Can Yaman se je poslovil od svojega prepoznavnega videza, ki ga je imel v seriji Jutranja ptica (Erkenci Kuş) in zaradi katerega si je pridobil naklonjenost številnih oboževalk po celem svetu. Pred dnevi je za 21 dni odšel na obvezno služenje vojaškega roka v Izmir, zato je presenetil z novo pričesko, saj dolgi lasje in brada tam niso dovoljeni.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Seveda se je njegovim zvestim oboževalcem uspelo dokopati do fotografij, ki razkrivajo nov videz priljubljenega turškega igralca. Zaradi novega videza je 30-letnik dobil kar nekaj komentarjev, da je brez brade in dolgih las videti precej mlajši.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Cana, ki ste ga ljubitelji romantičnih zgodb sicer spoznali že lani v seriji Dolunay (Ko zadiši ljubezen), boste slovenske gledalke in gledalci kmalu lahko spremljali v novi romantični komediji Jutranja ptica.

Ne zamudite prve epizode uspešnice Jutranja ptica, ki bo na sporedu v torek, 21. januarja ob 17.00 na POP TV. Serija bo na sporedu od ponedeljka do petka z dvojnima epizodama.

Omenjena serija je bila tako zelo uspešna, da so jo zaradi visoke gledanosti podaljšali in je snemanje le te trajalo eno leto. Can je v enem od intervjujev priznal, da se niso držali scenarija, saj je bilo več kot pol prizorov improviziranih. S svojo soigralkoDemet Özdemir sta se odlično ujela pred kamero in tudi za njo, kar je verjetno pripomoglo k večji gledanosti.

Can Yaman in Demet Özdemir imata v seriji Jutranja ptica izjemno kemijo.FOTO: POP TV

Can v seriji igra istoimensko vlogo Cana, fotografa in avanturista. Can mora v zgodbi prevzeti očetovo oglaševalsko agencijo. Seveda ne gre brez uvodnih nesporazumov, divjih srčnih poskokov, strašnih zapletov in spletk. Da bodo spletke še bolj zavozlane, bo poskrbela lepa Sanem (Demet), ki bo prišla v agencijo iskat delo. Ko spozna Cana, podvomi v njegovo dobroto, zato mu bo natrosila cel kup laži, ki pa jih bo morala razkriti, če bo hotela osvojiti njegovo srce.

Themes
ICO