Moldova

Caz tragic în satul Oxentea. Un bărbat de 45 de ani s-a înecat în râul Nistru

Caz tragic în satul Oxentea din raionul Dubăsari. Un bărbat de 45 de ani s-a înecat ieri în jurului orei 17:00, în timpul scăldatului în râul Nistru. Pentru efectuarea lucrărilor de căutare, la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori.

Cadavrul persoanei a fost extras la mal de scafandrierii IGSU în dimineața zilei de 04 august la ora 10:27. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de organele de drept.

IGSU îndeamnă repetat populația să respecte regulile de comportament pe apă. Cetățenii sunt îndemnați să evite scăldatul pe timp de caniculă și în locuri nedotate cu stații de salvare.

Maturii sunt rugați să-și monitorizeze strict copiii și să nu le permită aflarea în preajma bazinelor acvatice de unii singuri. Totodată, salvatorii atenționează că consumul băuturilor alcoolice în timpul scăldatului poate provoca risc de înec.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020 în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 56 de persoane inclusiv 6 minori.  

Football news:

Real Madrid defender Nacho is Interesting for Milan, Napoli and Roma
Dest will arrive in Barcelona today. Blaugrana has agreed a contract with him and will pay Ajax 20+5 million euros
Suarez leaving Barcelona for Atletico Madrid. Luiz was called by Simeone, their Union should be 🔥
Barcelona announced Suarez's move to Atletico
Barcelona will receive 2 million euros for the transfer of Suarez in the seasons when Atletico reaches the 1/4 finals of the Champions League
Chelsea's newcomers came off in the League Cup: Havertz scored a hat-trick (the first of his career), Chilwell an assist, Silva played an hour
Manchester United will lose 139.39 million pounds if the Premier League season is held without spectators - the most in the League