Moldova

CAZ TRAGIC LA IALOVENI. Un bărbat de 39 de ani a decedat după ce a căzut de pe un pilon de înaltă tensiune

Un bărbat de 39 de ani, angajat al unei companii de televiziune, a decedat după ce a căzut de pe un pilon de înaltă tensiune. Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12.00, în satul Costeşti din raionul Ialoveni. 

Poliţia a fost alertată de un bărbat de 27 de ani din satul Costeşti. Veniţi la fața locului, oamenii legiia au stabilit că bărbatul de 39 ani era angajat al unei companii de televiziune din municipiul Chișinău și efectua lucrări pe un stâlp din localitatea Costești. La un moment dat acesta a căzut de pe pilonul de înaltă tensiune pe un șopron. În urma căderii bărbatul a suportat leziuni care au dus la decesul acestuia până la venirea medicilor.

Fiind examinat de medicul legist, pe degetele mîinii au fost depistate arsuri caracteristice electrocutării.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii tragediei.

Football news:

Pochettino is the main candidate for the post of Barca coach. Setien can be sacked if the club does not win the Champions League
Pedro's drama: he was afraid of getting injured in the summer, succumbed to Lampard's persuasions – and got injured in the last game for Chelsea
Conte wants to return to Juventus. He asked the players about Sarri's future at the club
Ex - Roma coach Di Francesco took charge of Cagliari, replacing Zenga
England will remove players who intentionally cough at opponents and referees
Manchester City showed a new away form
The Icelandic national team presented their home uniforms for the 2020/21 season