Moldova

DOC // PUN a dat STARTUL campaniei: „Ce înseamnă UNIREA cu România?”. 33 de ARGUMENTE pro. „Cred că 30 de ani de rătăciri „independente” v-au lămurit... Nu mai avem timp pentru altă viață”

Partidul Unității Naționale (PUN) a dat astăzi starutul campaniei: „Ce înseamnă Unirea cu România?”. Astfel, Octavian Țîcu și echipa sa vor merge prin toată R. Moldova pentru a demonstra cetățenilor că vor avea doar de câștigat în urma unirii celor două state românești.

„Prin intermediul acestei campanii, vom face cunoscut proiectul nostru politic de țară cetățenilor R. Moldoa şi avantajele reunirii cu România. Cred că 30 de ani de rătăciri „independente” v-au lămurit... Nu mai avem timp pentru altă viață”, a punctat Țîcu.

Potrivit PUN, Unirea înseamnă să avem un PIB de 550 de miliarde de dolari și un salariu mediu de 650 de euro pe lună. Unirea înseamnă pensie de la 350 de euro pe lună, îndemnizații pentru copii de la 100 la 680 de euro pe lună.

De asemenea, Unirea înseamnă locuințe ieftine pentru tineri și mai ales pentru familiile tinere. Unirea înseamnă subvenții în agricultură începând cu 180 de euro pentru fiecare ha prelucrat etc., se arată în pliantul promovat de PUN.

Football news:

Abraham fulfilled the conditions for an automatic extension of his contract with Chelsea until 2023
Barca presidential candidate Font said that Xavi will lead the club if elected: we can't count on Setien in the future
Alli will not play against Arsenal due to injury
Jose Mourinho: I Believe Tottenham can win trophies under me
Pep Guardiola: Second place in the Premier League is more important than winning English cups
The 1966 world champion Jack Charlton has died at the age of 85
Smart ticket sales in Poland: roommates sit next to each other, social stations are created automatically, and attendance increases by 20%