Moldova

HOROSCOP 17 septembrie: Taurii încep săptămâna cu o veste bună, iar Fecioarele aveţi mare grijă la bani

BERBEC: Azi este posibil ca şeful să vă acorde mai multă atenţie. Nu o să vă daţi seama dacă este un lucru bun sau rău, iar asta o să vă dea o stare de agitaţie.

TAUR: Începeţi săptămâna cu o veste bună. Vă veţi petrece o mare parte a zilei în compania colegilor de muncă, apoi a familiei şi prietenilor.

GEMENI: În aceasta zi, mai mult ca niciodată, trebuie să faceţi deosebire între bine şi rău. Sunt lucruri care trebuie făcute într-un anumit fel, pentru ca toata lumea să fie mulţumită.

RAC: Astăzi petreceţi foarte mult timp cu prietenii. Încercaţi să păstraţi un echilibru între serviciu şi viaţa de familie.

LEU: Astrele spun că veţi avea o zi reuşită. Pe plan profesional, aţi putea primi o propunere de promovare.

FECIOARA: Se anunţă o zi aglomerată. Unele obligaţii de serviciu sunt urgente. Aveţi mare grijă la bani, s-ar putea să faceţi nişte cheltuieli neplanificate.

BALANŢĂ: Aveţi încredere în propriile forţe şi este un lucru îmbucurător. Relaţiile cu partenerul vor fi puţin tensionate. Încercaţi să evitaţi conflictele.

SCORPION: De multă vreme vă doriţi să ieşiţi din rutina zilnică, iar azi este ziua perfectă. E posibil să aveţi o întâlnire romantică pe care o aşteptaţi de mult timp.

SĂGETĂTOR: Astăzi nu va fi o zi simplă pentru voi. Aveţi grijă la investiţiile pe care le faceţi, deoarece s-ar putea să nu ţineţi cont de buget şi să aveţi probleme.

CAPRICORN: Se pare că lucrurile încep să revină la normal. Astăzi este o zi perfectă pentru socializare şi pentru stabilirea unor noi legături.

VĂRSĂTOR: Nu vă pierdeți cu firea, pentru că astfel veți fi predispuși la numeroase greșeli. Acasă implicați-vă mai mult și nu lăsați lucrurile să degenereze.

PEŞTI: Se anunţă o zi plină de creativitate, mai ales dacă aveţi o meserie care vă place în mod deosebit. E posibil să faceţi faţă cu brio chiar şi unor proiecte mai ample.

Football news:

Ocampos on Messi: you Look at him as a God, but he is real. Leo helps the players
Solskjaer on the martial-Rashford-Greenwood trio: Nothing new for Manchester United. Remember Ronaldo, Rooney and Tevez?
Josep Bartomeu: Barcelona have won La Liga 8 times in 11 years. Historic achievement
Lineker on the CAS decision on Manchester City: it's Hard to know what will happen to the FFP rules after this
Holand's busy holidays: first I sawed trees with my father, then I had a fight with a security guard at a night club
Tebas on Manchester City's participation in European competitions: CAS does not meet the arbitration standards
Bartomeu about VAR in La Liga: a number of decisions were made in favour of one of our rivals