Moldova

Noi detalii în cazul bebelușului ucis din Sângerei: Mama şi bunica acestuia sunt bolnave mintal

Temerile tatălui bebeluşului din Bălăşeşti, Sângerei, ucis în chinuri groaznice, s-au adeverit. Bunica şi mama acestuia, care i-ar fi făcut un ritual de exorcizare, sunt bolnave mintal.

Concuziile preliminare au fost făcute de medicul psihiatru din raion, care le-a consultat pe cele două, înainte ca ele să fie trimise la Spitalul de psihiatrie din Bălţi, pentru investigaţii mai ample. Informaţia a fost oferită de procurorul responsabil de acest caz, Marian Ramașcan.

În prezent, oamenii legii sunt în aşteptarea expertizelor medico-legale, care ar urma să arate cauza exactă a morţii micuţului. Versiunea poliţiei este că micuţului i s-a făcut masaj la cap, soldat cu traume incompatibile cu viaţa.

Tatăl acestuia a declarat anterior, pentru postul nostru de televiziune, că de fapt, soacra sa şi soţia au ucis copilul într-un ritual de exorcizare.

Football news:

Luis Garcia: Messi shows something new every year. I can easily imagine that he will play until 2025
Klopp on Henderson's injury: I don't know for sure yet, something's wrong with my knee. All we know is that it's not a small thing
Pavlyuchenko is seventh in the ranking of Tottenham's best forwards in the 21st century. Kane is the first (Squawka)
Manchester City made 93.7% of accurate passes in the match against Newcastle. This is an APL record
Ole Gunnar Solskjaer: 16 games unbeaten give confidence, but it is not something that Manchester United should aspire to
Havertz wants to go to Chelsea, he likes the project. Werner persuades him to go
Real Madrid has received almost 250 million euros from sales of Academy students over the past 4 years