Moldova

Polițiștii le-au dat planurile peste cap. Doi moldoveni, prinși la frontieră

Polițiștii le-au dat planurile peste cap. Doi moldoveni, prinși la frontieră

Doi cetățeni moldoveni au încercat să treacă ilegal frontiera moldo-ucraineană. Reținerea acestora a fost posibilă după intervenția în forță a polițiștilor de frontieră din Direcția regională SUD.

Cazul a fos înregistrat în Sectorul Poliției de Frontieră Vulcănești. Patrula a observat un mijloc de transport care staționa în apropiere de linia frontierei de stat. La fel, au fost văzute și două persoane care ar fi analizat regiunea și posibilitatea trecerii ilegale în Ucraina.

Îndată ce și-au dat seama că sînt monitorizate de polițiștii de frontieră, persoanele au fugit în direcția orașului Vulcănești.


În rezultatul măsurilor întreprinse, mijlocul de transport a fost depistat în centrul orașului Vulcănești, iar la scurt timp au fost identificate și persoanele observate în zona de frontieră. Pentru stabilirea circumstanțelor pe caz, persoanele cu vîrste de 38 și 39 de ani au fost escortate la poliție.

A fost pornit un proces penal, iar bărbații sînt cercetați în stare de libertate.


Football news:

Real can sell Hames to Atletico for 10-15 million euros (El Golazo de Gol)
Henrik Larsson on racism: I hope that we will be able to eradicate this huge problem. Evil will never overcome good
Manchester City wants to buy 5 more players this summer. The club is Interested in Lautaro and Felix
West ham midfielder Antonio is the best player in the Premier League in July. He scored 8 goals in 7 matches
Brih is scheduled for the Manchester City – Real Madrid match. Zweier will judge the Juventus-Lyon game
Fulham returned to the Premier League, earned 135 million pounds and destroyed the fairytale of Brentford. Everything was decided by the trick of the defender and a stupid mistake of the goalkeeper
Fabinho: this Liverpool will be remembered forever. The title in the Premier League is special, because we had to wait so long