logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Moldova

Prins pe urme fierbinţi. Un bărbat din Ialoveni, reținut de către oamenii legii pentru furtul a patru roți

Prins pe urme fierbinţi. Un bărbat de 29 de ani, originar din raionul Ialoveni, a fost reținut de către oamenii legii pentru sustragerea a patru roți.

Polițiştii au fost alertați în data de 22 noiembrie de către proprietarul automobilului, care a comunicat că i-au fost furate roţile. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Astfel la locul faptei forțele de ordine au stabilit că făptașul, prin deteriorarea lacătului a pătruns în automobil de unde a sustras roțile, căuzând proprietarului un prejudiciu în sumă de 11.000 lei.

Individul a fost identificat și reținut de către poliţişti, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Bărbatul și-a recunoscut vinovăția comunicând că a sustras roțile cu scop de le vinde și a obține un profit.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Pentru fapta săvârşită, individul riscă o amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Themes
ICO