logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Moldova

Șor promite să arate ce a fost în GEANTA care i-ar fi dat-o lui Dodon: „Imunitatea a fost ridicată la cererea personală a lui Dodon, este o răzbunare personală”

„Retragerea imunității parlamentare a liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, reprezintă o răzbunare personal a președintelui Igor Dodon, pentru că acesta ar putea spune câți bani i-a dat pentru întreținerea PSRM, dar și alte cadouri”, a declarant deputatul Partidului „ȘOR”, Denis Ulanov.

Acesta acuză actuala guvernare de lașitate și a reiterat îndemnul din partea fracțiunii sale ca să fie modificată Constituția, astfel încât să fie anulată imunitatea parlamentară pentru toți deputații.

„Ceea ce se întâmplă astăzi (ieri) este o răzbunare personală a lui Igor Dodon. Ilan Șor are ce să spună și câți bani i-a dat lui Dodon la începutul carierei politice, cât a cheltuit pentru PSRM și ce alte beneficii a obținut. Astăzi vrea să distrugă un rival politic personal”, a spus Ulanov.

El a menționat că Partidul „ȘOR” nu este împotriva retragerii imunității, dar se pronunță împotriva selectivității acestui proces. „Domnule procuror general interimar, Dumitru Robu, de ce nu examinați dosarul creditelor neperformante acordate soțului președintei Parlamentului și a PSRM, Zinaida Greceanîi? De ce nu cereți retragerea imunității lui Igor Dodon, care a declarat deschis că primea un milion de dolari anual pentru proiectele sale politice?”.

Totodată, el a calificat procedura de retragere a imunității lui Ilan Șor drept un „show politic ieftin”, menit să distragă atenția cetățenilor de la problemele reale cu care se confruntă Republica Moldova și cetățenii săi. „Acest show ieftin va putea distrage atenția oamenilor de la problemele reale doar pentru scurt timp. Voi creați iluzia unei activități intense, tone de hârtie, dar beția puterii o să vă treacă mai repede decât credeți”, a conchis Denis Ulanov.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO