logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Moldova

Teribil: Și-a bătut fratele mai mare până l-a omorât

CHIȘINĂU, 13 ian – Sputnik. Un bărbat de 31 de ani și-a omorât fratele mai mare în bătaie.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat pentru Sputnik Moldova că bătaia a pornit după ce între cei doi frați s-a iscat o ceartă din cauza unor neînțelegeri de rutină. Fratele mai mic, în vârstă de 31 de ani, i-a aplicat fratelui mai mare lovituri cu pumnii și picioarele pe toată suprafața corpului.

Poliția a fost sesizată de sora celor doi frați. Toți trei locuiau în aceeași casă, iar fratele mai mare, cel care a fost bătut până a decedat, obișnuia să consume alcool. Cadavrul bărbatului decedat a fost depistat pe pat, de sora acestuia, în dimineața zilei de ieri.

Pe acest caz a fost pornită cauză penală conform articolului 201 prim, alineatul 4 „Violență în familie soldată cu decesul victimei”. Persoana vinovată a fost reținută pentru 72 ore.

Themes
ICO