Moldova

Un bărbat a cumpărat o mașină de lux cu un cec desenat de el pe computer

Un bărbat a cumpărat o mașină de lux cu un cec desenat de el pe computer

Un bărbat din Walton County, statul american Florida, a cumpărat un bolid cu un cec pe care l-a făcut acasă, pe computer, iar apoi l-a scos la imprimantă.

Casey William Kelley, în vîrstă de 42 de ani, a reușit să cumpere mașina de 140.000 de dolari, un model Porsche 911 Turbo, de la un dealer din orașul Destin, informează go4it.ro.

Bărbatul nu s-a oprit și a încercat să cumpere, a doua zi, mai multe ceasuri Rolex folosind aceeași metodă. Atunci, Kelley a fost dat pe mîna poliției.


După ce a vîndut mașina, dealerul a încercat să încaseze banii de la bancă, fără succes. A doua zi, mașina a fost raportată ca fiind furată.

În cel de-al doilea caz, magazinul de ceasuri a refuzat să îi dea lui William Kelley produsele pînă la încasarea banilor. Bărbatul comandase trei ceasuri în valoare de 61.521 dolari. Imediat ce și-au dat seama că au de a face cu un escroc, angajații au alertat poliția.

Kelley a declarat, după ce a fost prins, că a realizat cecurile acasă, pe computerul personal, apoi le-a scos la imprimantă.

Bărbatul este acuzat de furtul unui vehicul, fraudă și de falsificare de bancnote.

Anchetatorii au aflat ulterior că suspectul încercase să scoată și de la o bancă bani cu cecuri false.


Football news:

Guardiola on the composition of the city: We have 13 players. We need players from the Academy
Bale on time in Real Madrid: No regrets. I grew up as a person and a footballer
Kolyvanov about Rostov's departure from the Europa League: Karpin will understand the reasons, but such defeats leave an imprint
Lampard on Mendy: Petr Cech is a reference point for any goalkeeper at Chelsea
Balotelli is close to a 1+1 contract with Genoa
Juande Ramos: bale gave a lot to Real Madrid. I am sure he has his own truth in the situation with Zidane
Bayern are the first top - 5 League club to win 23 official matches in a row. The Germans broke the record of Real Madrid