Moldova

(video) Ce crede Igor Dodon despre vaccinul contra Covid-19 și dacă își va vaccina copiii

După ce Mitropolia, la începutul săptămânii curente, a solicitat ca vaccinarea contra Covid-19 să nu fie obligatorie, deși un asemenea vaccin încă nu a fost inventat, șeful statului Igor Dodon s-a expus asupra acestui subiect. Dacă va apărea un vaccin contra Covid-19, Igor Dodon, consideră oportună vaccinarea, pentru a micșora riscul infectării.

„Eu ca un tată responsabil, atunci când apare astfel de riscuri și pandemii, evident eu consider că familia, copii trebuie să se vaccineze, pentru că asta reduce riscul infectării și dacă va fi un astfel de vaccin, la o anumită etapă, eu consider că trebuie de vaccinat, dar în același timp nu putem să impunem. Lasă oamenii să decidă, să își asume riscul. ”, a declarat șeful statului, la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

Amintim că la început săptămânii curente, Mitropolia Moldovei a cerut autorităților ca vaccinarea să fie o opțiune benevolă, și nu obligatorie, chiar dacă un asemenea vaccin nici nu a fost inventat. Totodată, reprezentanții bisericii ortodoxe au făcut trimitere la mai multe informații, care sunt însă false, precum introducerea cipurilor prin vaccin, pericolul lui Bill Gates pentru umanitate sau riscul tehnologiilor 5G.

Șeful Agenției Națională de Sănătate Publică, Nicolae Furtună, a dezmințit informațiile la care face trimitere Mitropolia. „Psihiatria nu are așa profil”, a comentat acesta.

Football news:

In Serie A, after the restart of the season, they will play every day
Hennessy on Havertz in Bavaria: I can't imagine that right now
Real and Arsenal joined the fight for Havertz. Bayer will not sell it for less than 80 million euros
Wife of Ukrainian football player Morozyuk: It's a lie that men are polygamous and women are not. This society imposes
Kylian Mbappe: Winning the Champions League with PSG is something special. Personal awards will be a bonus
Lothar Matteus: flick is a bit like Heynckes and Hitzfeld. He can work with the stars
The President of Rennes expects Kalavinka will not go away in the summer. The midfielder wants to buy real