Moldova

VIDEO // Emoții de MILIONAR: E un dar de la Dumnezeu – să răzuiești un bilet și să ai un milion de lei în mână”

Clubul milionarilor Loteriei Naționale și-a deschis larg ușile pentru un nou membru. Anastasia Șișcanu din Măcărești, Ungheni, a câștigat 1 000 000 de lei în biletul „Loto+”, ediția a treia.

Milionara povestește cu emoții cum a descoperit suma cu șase zerouri. ”Când am văzut 31 jos și 31 sus, am închis ochii, apoi am ieșit afară și am tras aer. Aveam lacrimi în ochi. E un dar de la Dumnezeu – să răzuiești un bilet de 20 de lei și să ai un milion de lei în mână”, își amintește Anastasia Șișcanu.

Femeia de 56 de ani e convinsă că nimic nu e întâmplător, iar minunile chiar se întâmplă. Biletul care i-a schimbat viața la 180 de grade a fost procurat, chiar de ziua soțului decedat, de la magazinul alimentar, pe care îl administrează Anastasia.

„Nu am visat vreodată la un astfel de câștig! Este o sumă foarte mare pentru familia noastră”, a spus norocoasa. Anastasia Șișcanu are un nepot de 15 ani, care suferă de o maladie incurabilă și necesită îngrijiri speciale. Femeia a decis că, datorită acestui câștig enorm, își va ajuta copii și nepoții, va face reparație în casă și va investi în dezvoltarea afacerii.

Proaspăta milionară spune că a devenit mai insistentă cu biletele Loteriei Naționale după ce un vecin din sat a câștigat 77 777 de lei.

„Din acel moment am fost mai încrezătoare că biletele sunt cu câștiguri și am început a cumpăra mai des”, povestește Anastasia Șișcanu.

Până în prezent, 19 moldoveni au devenit milionari datorită Loteriei Naționale. Biletul „Loto+” este dotat cu patru câștiguri de top a câte 1 000 000 de lei, dar îi poate răsplăti pe fani și cu șase premii a câte 250 000 de lei și încă 10 de 100 000 de lei fiecare.

Football news:

The head of the Belarusian Tribune was detained in Minsk. Max, we're with you
Karl-Heinz Rummenigge: FIFA is seriously thinking about awarding the Golden ball. I want Lewandowski to win
One Barca player among those starting the pre-season has contracted a coronavirus
Malinovsky settled in Italy: after the quarantine, he scored against Lazio and Juve, ahead of Mertens, Higuain and De Ligt in the ranking of the best players in Serie A
City are ready to give Coulibaly a 5-year contract with a salary of 10 million euros. Napoli wants 80 million for him^. Manchester City are working on the transfer of defender Kalidou Coulibaly from Napoli
PSG have a lot of injuries before the Champions League (even Tuchel!). Kerer broke his ear, but Mbappe is recovering furiously
Manchester City can join the fight for Tiago. Liverpool are still Interested in the player