Moldova

VIDEO // Socialistul Bătrîncea NU mai este în formă: Acesta crede că prim-ministru este Ciocoi. Ce GAFĂ a mai făcut socialistul care a rupt harta României în plenul Parlamentului

Vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Bătrîncea, a făcut astăzi mai multe gafe în timpul unei conferințe de presă, pe care a susținut-o în Legislativ.

Acesta a ținut să facă „precizări privind unele subiecte de actualitate”, dar s-a făcut de râs.

Socialistul a greșit și a zis Guvernul Ciocoi, în loc de Guvernul Chicu, atunci când a comentat moțiunea simplă, depusă astăzi de către Blocul „ACUM”, în plenul Parlamentului, remarcă realitatea.md.

Socialistul a greșit și atunci când a fost rugat de către jurnaliști să se expună vizavi de faptul că cetățenii din Chișinău au primit, pentru luna ianuarie curent, facturi majorate la căldură, deși timpul de afară a fost unul „blând” și cu temperaturi pozitive.


Bătrîncea a încurcat sau poate nu cunoaște că instituția care se ocupă de acest lucru este „Termoelectrica”, deși acesta a menționat „Moldelectrica” – întreprindere de stat din sectorul electroenergetic.