Moldova

Zoom suspendă vînzările directe către clienţii din China

Zoom Video Communications va trece către un model bazat doar pe parteneri în China continentală, din 23 august, suspendînd vînzările directe către toţi clienţii din regiune, au anunţat luni reprezentanţii aplicaţiei de videoconferinţe online, transmite Reuters, citat de agerpres.ro.


Clienţii Zoom din China au primit luni un email în care sînt informaţi în legătură cu aceste modificări şi li se comunică că firma le va oferi utilizatorilor "un sprijin mai bun pe plan local".

În email-ul văzut de Reuters, Zoom îi prezintă pe partenerii care pot oferi serviciile sale comerciale clienţilor din China: Bizconf Communications, Suiri Zhumu Video Conference şi Systec Umeet.

Zoom se distanţează de operaţiunile din China, care sînt analizate de activiştii pentru drepturile omului şi cei care susţin dreptul la viaţa privată.

În mai, compania anunţase că va suspenda înscrierile gratuite pentru utilizatorii din China dar în iunie Zoom a fost intens criticată pentru că a închis contul unui grup de activişti chinezi din SUA care participau la un eveniment online pentru a comemora masacrul din Piaţa Tiananmen.

Într-o postare pe blog post, Zoom a confirmat că a închis contul temporar, la solicitarea Guvernului de la Beijing, apoi l-a refăcut.

Directorul general al Zoom Video Communications Inc, Eric Yuan, a emigrat din China în SUA şi în urma succesului platformei a devenit miliardar.


Football news:

Bayern Munich and Borussia Dortmund are Interested in Barcelona forward de La Fuente
Rodgers has 100 WINS in the Premier League in 210 games. Only Ferguson, Dalglish and Keegan have a better result among the Brits
Ferran Torres: I Knew that Manchester City have strong players, and in training I saw how
Leicester scored 6 points in the opening two rounds of the Premier League for the first time since the 2015-16 championship season
Magnus Carlsen: Edegor's Appearance at the start of my real is amazing
Rummenigge on saying goodbye to Tiago: He hugged me and cried for 5 minutes. I had tears too
Betis Pellegrini scored 6 points in 2 rounds of La Liga. The club is managed for the 3rd time in history