logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Aarset ferdig i Høyre

John-Ragnar Aarset har sagt opp stillingen som generalsekretær i Høyre, melder TV 2.

– Jeg har fått være med på to fantastiske valgkamper, utvidelse av regjeringen i to omganger, viktige politiske gjennomslag for at Norge skal bli et enda bedre land å bo i, god utvikling av partiorganisasjonen og viktig arbeid med å styrke partiorganisasjonskulturen i Høyre, sier Aarset i en pressemelding, ifølge TV 2.

Aarset har vært generalsekretær for partiet i fire år.

– Batteriet mitt er definitivt ikke tomt, men jeg erkjenner at det beste for meg selv og Høyre er at det kommer nye krefter i stillingen som generalsekretær, sier Aarset.

Partileder Erna Solberg uttaler at hun gjerne skulle hatt Aarset med videre:

– Jeg vil takke John-Ragnar for den viktige og solide jobben han har gjort som generalsekretær for Høyre. Jeg skulle gjerne hatt ham med videre, men har respekt for valget hans, sier statsminister og partileder Erna Solberg.

Themes
ICO