logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Arlanda infiltrert av kriminelle bander

Stockholms flyplass Arlanda er infiltrert av kriminelle bander og mc-gjenger, viser en hemmelig politirapport.

Det er Kvällsposten og Expressen som har fått tilgang til rapporten, som viser at et titall personer som jobber i sikkerhetskontrollen, er knyttet til kriminelle nettverk eller står i politiets registre.

Politiet fastslår også at det fins tilfeller der ansatte har tatt del i «svært velorganisert smugling» av varer i kofferter eller pakker, og at det er en bemerkelsesverdig kobling mellom personer som jobber på strategiske steder på flyplassen.

Politiet mener å kunne påvise at noen av personalet på flyplassen har bånd til MC-bander, andre kriminelle nettverk og radikaliserte grupper.

Hells Angels, banden Mästanäterket og nettverket Tyson er blant dem som nevnes i rapporten. Alle er innblandet i smugling av narkotika og voldelig kriminalitet.

25 millioner reisende passerer hvert år gjennom Arlanda, som er Sveriges største flyplass.

(©NTB)

Themes
ICO