logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Arsenal klatret forbi Manchester United og Chelsea

Arsenal med viktig borteseier mot Watford.

WATFORD - ARSENAL 0-1:

Watford ga Arsenal brukbar kamp, men ødela for seg selv med en forferdelig keepertabbe av Ben Foster og hodeløs handling av Troy Deeney.

Det var nemlig ikke spilt mer enn ti minutter før Pierre-Emerick Aubameyang sendte gjestene opp i 1-0 etter at Watford-keeper Foster brukte for lang tid med ballen i beina. Aubameyang fikk blokkert Fosters klarering og kunne deretter se ballen trille enkelt i mål.

- Jeg en type som alltid tror på små sjanser. Det var en liten sjanse, men jeg gjorde mitt beste for å hindre keeperen. Det klarte jeg og jeg scoret. Det er jeg fornøyd med. Jeg har ventet lenge på å score et slikt mål, sier Aubameyang til TV 2 etter kampen.

Foster har ingen problemer med å ta på seg skylden for den avgjørende scoringen.

- Jeg har sagt unnskyld til lagkameratene og jeg har sagt unnskyld til supporterne, sier Foster til Sky Sports.

- Jeg burde vært raskere. Når man møter spillere som Aubameyang så må man kvitte seg med ballen så fort som mulig, forteller Watford-keeperen.

- Ren idioti!

Minuttet etter at Arsenal tok ledelsen fikk gjestene en ny gavepakke av hjemmelaget på Vicarage Road da Watford-kaptein Deeney ble for aktiv med armen i en løpsduell mot Lucas Torreira. Det resulterte i dirkete rødt kort for Watford-profilen som får kritikk av tidligere Premier League-spiller og BBC-kommentator Chris Sutton.

- Det er mulig Arsenal-spillerne hevder at Troy Deeney mangler hjerneceller i kveld for det der er ren idioti. Et fortjent rødt kort, kommenterer Sutton.

Det er imidlertid ikke alle enig i.

Foster avslører at Deeney selv var forbannet i garderoben etter kampen.

- Troy er ikke fornøyd med det og han sa at det ikke var noen ting og at han ikke mente å gjøre noe. Sånt skjer i fotballen. Du vinner og taper som et lag, sier Foster.

Heller ikke Javi Gracia, Watford-manager, synes det var en riktig avgjørelse av dommeren.

- Jeg respekterer dommerens avgjørelse, men jeg er ikke enig. Jeg mener det er et gult kort, men aldri rødt, sier Gracia til Sky Sports.

OPPGITT: Troy Deeney var ikke enig i dommernes avgjørelse. Foto: David Klein (Reuters)

Watford jaget utligning

Til tross for at de ble redusert til ti mann, klarte riktignok Watford å gi gjestene god kamp om poengene.

Både Craig Catchcart og Etienne Capoue kom til gode sjanser for hjemmelaget i første omgang, men Bernd Leno i Arsenal-målet vartet opp med gode redninger ved begge anledninger.

Til pause stod det fortsatt 1-0 til gjestene.

Arsenal holdt på å doble ledelsen ti minutter etter pause da Henrikh Mkhitaryan ble spilt fri på bakerste stolpe av Iwobi, men denne gangen hang Foster langt bedre med og fikk reddet armenerens avslutning.

Etter 63 minutter var det Watford som var svært nær scoring da Adam Masina forsøkte seg med en skudd fra nærmere 30 meter, men avslutningen endte i krysstangen.

Klatret opp på fjerdeplass

Hjemmelaget fortsatte å presse Arsenal voldsomt mot slutten av kampen, men til tross for noen gode muligheter var det til slutt gjestene som kunne juble for tre poeng mandag kveld.

Seieren er svært viktig for Arsenal som kjemper en tøff kamp om å ende blant topp fire i Premier League. Mandagens seier betyr at Arsenal nå klatrer forbi både Manchester United og Chelsea på tabellen.

Arsenal ligger nå på 4. plass i ligaen med 66 poeng - ett poeng bak byrival Tottenham Hotspur.

Arsenal møter Crystal Palace hjemme på Emirates i neste seriekamp.

Themes
ICO