Norway

Covington fikk gratulasjon av Trump på direkten: - Stolt av deg

Colby Covington hadde akkurat slått sin argeste rival Tyron Woodley. I intevjuet etter seieren fikk amerikaneren en mildt sagt spesiell telefon på direkten.

Covington har vist sin støtte til USAs president, Donald Trump, gjennom flere år.

Etter TKO-seieren over Tyron Woodley, ringte plutselig telefonen til seiersherren. På andre siden av røret var det en tydelig stolt Trump som gratulerte vinneren.

- Du er en fantastisk utøver, og fikk det til å se så lett ut, sier presidenten på telefon under Covingtons intervju med ESPN.

- Stolt av deg

32-åringen fra California har vært kontroversiell gjennom sin karriere, og har fått kallenavnet «Chaos» av fansen.

- Gratulerer med seieren. Jeg er stolt av deg, for du vant mot en god motstander, fortsetter Trump.

Det er ikke første gang de to snakker sammen etter en kamp. Da Covington ble UFC-mester i 2018 ble han den første mesteren til å få invitasjon og besøke til Det hvite hus.

- Vi er supportere av hverandre, og du er noe spesielt. Vinn tilbake beltet, så ses vi igjen, avslutter Trump til en tydelig stolt Covington, som gjorde intervjuet i ført en »Keep america great»-caps.

- Jeg fikk «dragon energy» av håndtrykket du ga meg forrige uke. King Kong kunne vært foran meg i dag, men jeg hadde tatt han etter jeg hilste på deg, forteller Covington til presidenten.

Les også: Filip og Henrik Ingebrigtsen reagerer etter Warholm-uttalelse

Ribbeinsbrudd avgjorde kampen

Selve kampen ble avgjort i den siste runden av fem, mot Covingtons tidligere lagkamerat og treningspartner, Tyron Woodley.

De to har i etterkant utviklet et rivaliserende forhold, og begge har hatt UFC-beltet i welterweight-klassen.

Les også: Hevder Spurs-spillerne ble tatt på senga av Alli-vraking

Covington styrte store deler av kampen, og ett minutt og 29 sekunder ut i den siste runden var det hele over. Woodley hadde tydelige smerter og maktet ikke å fortsette kampen, noe som i etterkant viste seg å være et ribbeinsbrudd.

Nå snakkes det om en mulig kamp for Covington mot superstjernen Jorge Masvidal, som tapte tittelkampen mot Kamaru Usman tidligere i år.

Usman skal, etter alle solemerker, forsvare beltet mot brasilianske Gilbert Burns. Skulle Covington vinne sin neste kamp, kan en tittelkamp stå for tur.

- Hvis jeg ikke kan få en tittelkamp nå, så tar jeg en «bestevenner ble fiender»-fight med Jorge Masvindal, sier Covington til ESPN etter seieren.

Football news:

Bernardo Silva: If Manchester City could get Mbappe, it would be nice
Bartomeu responded to Pique: it is not True that Barcelona spent money on criticizing players in social networks. The audit confirms this
Rafael Leau on 3-3 with Roma: Milan did everything to win, I'm disappointed. Ibra is an example for all of us
Son Heung-Min led the Premier League Goalscorers with 8 goals in 6 games. 7 of them are from Kane's passes
Conte on Shakhtar's level: You can't accidentally score three goals for Real Madrid. This is a strong team
Barca fans believed in the early departure of Bartomeu (due to disputes over the date of the referendum). In vain: there were no thoughts of retirement, the trophies are somewhere near
Josep Bartomeu: I had no intention of resigning. Barca will have trophies this season