Han blir første Arendal Fotballspiller som er tatt ut på et norsk landslag.

Da Conrad Wallem kom til Arendal i fjor sommer, var ett av hans uttalte mål å ta steget opp på landslaget. Han hadde en fin høstsesong i fjor og den positive utviklingen har bare fortsatt gjennom vinteren.

Nå har også G19-landslagstrener Gunnar Halle fått øynene opp for Conrads kvaliteter. Arendal-spillerne er ett av få nye navn i troppen – etter at G19-landslaget presterte meget bra rett før jul.

– På samlingen i Spania i november presterte laget meget godt og satte en standard på veien videre for dette laget. Det var gode individuelle prestasjoner, og ikke minst en fantastisk laginnsats som viste at vi kan hamle opp mot de beste, sier Gunnar Halle til fotball.no.

Nå har NFF store forventninger til hva dette årskullet kan utrette seinere i år:

Vil du skrive om deg selv eller for din klubb?

Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra utøvere og klubber velkommen! Ta direkte kontakt med Rune på en av følgende:

– Denne samlingen er meget viktig med tanke på EM-kvaliken i Kroatia i mars. Vi vil jobbe videre med å utvikle det vi gjorde i Spania og får testet oss mot Danmark som vi ønsker revansje mot, sier Gunnar Halle.