logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway
An article was changed on the original website

Fredrik fikk Erna til å kore på låten sin

24-åringen er student ved Lillehammer Institute of Music Production and Industries (LIMPI), som tirsdag fikk besøk av statsminister Erna Solberg og kulturminister Trine Skei Grande.

– Hver eneste dag produserer vi og lager musikk, og må levere en sang i uken, forteller Domaas, som går under artistnavnet «OngeLovende», om skolen.

– Hun sa ja

Da statsministeren tok turen innom, fikk han viste Solberg hva han jobber med for tiden: nemlig låten «Selskapssyk», som kameraten Vegard Hurum er med på å produsere.

– Ingenting var planlagt før hun kom dit. Så jeg spurte egentlig bare om hun ville være med på sangen, og så sa hun ja, sier Domsaas og legger til at han fremdeles er litt satt ut av at Erna tok utfordringen på strak arm.

På skolens egen Instagram-konto har de lagt ut en videosnutt av da statsministeren ble spurt. Selv om hun i begynnelsen kan virke noe usikker på om det er noe hun vil være med på, er hun ikke vond å be: for ja-et kommer raskt.

I et videoklipp (som du kan se under) ser du Erna blid og fornøyd kore «selskapssyk» inn i en mikrofon. I bakgrunn kan du se en smilende Skei Grande.

– Hun likte den, sier 24-åringen fornøyd.

Det er foreløpig ikke satt en slippdato for låten, men Domaas forteller at han håper det blir ganske snart.

Erna svarer under videoen.

– Tror ikke jeg søker musikkarriere

Erna Solberg er imponert over de mange artistspirene hun møtte på LIMPI tirsdag, og forteller at det var kjekt å møte bergenseren Fredrik.

Både på Instagram og på Facebook har hun delt bilder og video fra dagen.

– At jeg fikk kore, på bergensk, på en så fin låt, var en gøy bonus, men tror ikke jeg søker en musikkarriere likevel, sier hun til BA tirsdag kveld.

Themes
ICO