logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway
An article was changed on the original website

Her går det helt galt på oppløpet

Det er neppe alle skiløperne i VM som blir skuffet av å bli slått ut tidlig.

Det ble en tett kamp om plassene i finaleheatene på ski-VMs åpningsdistanse, langrennsprinten for kvinner, i Seefeld torsdag.

En av utøverne som ikke greide en sterk nok tid på prologen var Lotta Udnes Weng, overraskende nok. Den ferske NM-vinneren på distansen manglet 14 hundredeler på å ta seg videre, endte som nummer 32, og slaktet egen innsats etterpå.

En av jentene som definitivt ikke kjempet om en plass blant de 30 beste var Libanons Ghiwa Fakhry. 25-åringen gikk ut i løypa som nummer 111 av 113 startende og brukte god tid på å komme seg rundt de 1,2 kilometerne til mål.

Les også

Med TV-kameraene rettet mot seg på oppløpssida slet Fakhry tydelig, både med å ta seg fram til streken og å holde seg på beina. Med rundt 30 meter til mål måtte den libanesiske utøveren en tur ned i snøen.

Den ene skien hektet i det andre beinet og Fakhry havnet rett og slett på rumpa. Men 25-åringen strålte likevel som en sol da hun kom seg opp igjen og kjempet gjennom de siste meterne.

I mål ble hun tatt godt imot av en annen libanesisk løper, Mery Kayrouz, som ventet tålmodig på at lagvenninnen skulle fullføre. Begge så ut til å være storveis fornøyd med å fullføre på snøen i det østerrikse høylandet.

Les også
Themes
ICO