logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Petter Strand har signert for Brann

Midtbanespilleren har signert en lengre kontrakt med Brann og blir presentert som ny Brann-spiller i løpet av de nærmeste dagene. Det melder eurosport.no lørdag kveld.

BA sitter med det samme opplysningene. Strand blir sannsynligvis presentert tidlig i neste uke. Etter det BA erfarer skriver Strand en lengre kontrakt, trolig på fire år.

Strand har vært i Branns søkelys i lengre tid, og sportssjef Rune Soltvedt har aldri lagt skjul på sin begeistring for 24-åringen.

– Vi legger ikke skjul på at det hadde vært kjekt om Petter Strand kom til oss, sa Soltvedt til BA i desember.

Nå ser det ut som Soltvedt får viljen sin. Lørdag kveld skriver Soltvedt i en SMS til BA at han ikke har noe å si om saken akkurat nå.

– Brann er klubben min

Strand gjorde kometkarriere i Sogndal, og ble solgt til Molde før 2016-sesongen. Han har spilt 82 kamper og scoret 8 mål i den blå trøyen. Kontrakten med Molde gikk ut etter forrige sesong, noe som betyr at Brann ikke trenger å betale overgangssum for Tertnes-karen.

– Brann er jo klubben min. Jeg har alltid sagt at jeg skal spille for Brann, jeg vet bare ikke når, sa Strand i et lengre intervju med BA før jul.

Strand har ikke besvart BAs henvendelser lørdag kveld.

– God og klok signering

TV 2-ekspert Jesper Mathisen mener det er en god og klok signering av Brann.

– Det er en spiller som kommer til å passe veldig bra inn i Lars Arne Nilsen sin måte å spille fotball på. Han har en bra fot, kan brukes i flere posisjoner og har en enorm løpskraft.

– Skal Brann være med og kjempe helt i toppen også denne sesongen, er de avhengig av å ha mer bredde i stallen enn de hadde i 2018. I tillegg til at han gjør Brann mindre sårbar for skader, forventer jeg at han spiller seg til fast plass, sier Mathisen.

– Hvor tror du han passer best i Branns system? Som indreløper eller kant?

– Han vil passe godt inn begge steder, og jeg tror også han kommer til å bli brukt begge steder ut fra hvem som er i form og skadefri, svarer Mathisen.

Themes
ICO