logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Pochettino skryter av Solskjærs valg om å ta inn Ferguson

Tottenham-sjefen mener Sir Alex Ferguson har gitt Manchester United ny energi.

Søndag braker det løs i Ole Gunnar Solskjærs største kamp som Manchester United-manager så langt, når rødtrøyene gjester Tottenham. I forkant av kampen har nordmannens managerrival, Mauricio Pochettino kommet med skryt av Solskjær. Og særlig én ting nordmannen har gjort blir trukket fram som en genistrek: Det å involvere Sir Alex Ferguson igjen.

- Det er fantastiske nyheter fordi han er fotball. Sir Alex betyr fotball. Å la han bli involvert er veldig viktig. Har Ferguson gitt Manchester United ny energi? Han er den beste manageren i fotballhistorien. Å se han hver dag er massivt, sier Pochettino ifølge Sky Sports i forkant av søndagens storkamp.

HYLLER SOLSKJÆR: Mauricio Pochettino skryter av nordmannen.

Allerede like før nyttår var Ferguson på plass på treningsfeltet til Manchester United. Før søndagens kamp har skotten på ny vært på plass for å motivere lagets spillere, skriver Daily Mail.

Mange mener at den tidligere manageren hadde minst én finger med i spillet da Solskjær ble ansatt som midlertidig manager i klubben nylig. Nordmannen har også flere ganger etter ansettelsen skrytt høylytt av Ferguson og bekreftet at de to har snakket sammen om Solskjærs nye tilværelse og jobb.

Vil ikke bli naiv

Solskjær har fått en drømmestart på Manchester United-karrieren, og laget hans har vunnet alle kampene så langt. Særlig fremover i banen har laget imponert, og målene har sittet løst.

Før søndagens oppgjør mener nordmannen det er viktig at laget hans ikke opptrer naive.

- Når du spiller mot et godt lag så må du forsvare deg. Vi kommer ikke til å gå «gung-ho» og bli naive. Men Manchester United handler likevel om angripende fotball, forklarer 45-åringen til Soccer AM.

Dette er også noe spillerne til Solskjær ser ut til å være klar over. Jesse Lingard har blomstret under nordmannen, og virker til å ha en lignende tilnærming til Tottenham-kampen.

- Det kommer til å bli tøft, men den kamprekken vi har hatt i det siste og den formen vi har vist gjør at vi tror på oss selv 100 prosent. Vi kommer til å gå inn mot kampen med full intensjon om å vinne. Det vil bli spennende. Som et Manchester United-lag er vi der for å underholde og få supporterne opp fra setene, så det er planen vår, sier Lingard til Sky Sports.

SAMMEN: Ole Gunnar Solskjær og Sir Alex Ferguson.

Jakter topp-fire

Fem strake seirer er fasiten for Ole Gunnar Solskjær i Manchester United etter at han overtok som midlertidig manager før jul i fjor.

Laget ligger for øyeblikket på sjetteplass i Premier League, og har ni poeng opp til Chelsea på den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-spill neste sesong. Rødtrøyene har spilt en kamp mindre enn londonerne.

Etter Tottenham-kampen venter Brighton, Burnley og Leicester i Solskjærs neste kamper.

Themes
ICO