logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Potten vokser - 185 millioner venter på en heldig vinner

Det var 97 millioner å spille om forrige fredag i Eurojackpot, men det var ingen som klarte å prikke inn de rette tallene. Dette resulterer i større pott denne ukens trekning.

Fredag 22. februar kan du vinne ca. 185 millioner kroner i førstepremie og hele 28 millioner i andrepremie.

Du kan spille Eurojackpot her!

Svett vinner ble usikker på hvordan man feirer

En blid Sola-kvinne ble Eurojackpot-millionær sist fredag, men var usikker på hvordan hun skulle feire. Hun vant 1 million kroner, samt et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner.

Hvordan føles det å bli Eurojackpot-millionær?

- Dette kom skikkelig godt med altså! Er det helt forbanna sant? Jeg har jo ventet på det lenge, men jeg trodde ikke det kunne skje. Nei nå svetter jeg her, sier kvinnen fra Sola og ler.

Gratulerer så mye, skal du feire millionærstatusen?

- Jeg har lovet meg selv å reise på cruise når jeg fylte år neste gang, men det har ikke vært så enkelt å få til. Nå er situasjonen en litt annen, så vi får se, sier kvinnen som ikke ante hvordan man feiret at man ble millionær.

- Akkurat nå vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Kanskje løpe opp og ned gata og hyle og skrike?
Kanskje jeg bare skal se Idol? Jeg må vel ta meg ett glass og feire litt, sa den nybakte millionæren og lo godt.  

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Themes
ICO