logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Selnæs tilbakeviser tøffe påstander etter klubbyttet

Ole Selnæs ble framstilt som en streiker i forbindelse med overgangen fra St. Etienne til Shenzhen. Han kaller det bare tull.

– Det var i hvert fall ikke riktig. Det er slike ting man bare må leve med. Jeg er ikke den eneste fotballspilleren som føler at ting som er framstilt av klubber i mediene, ikke stemmer, sier Selnæs til NTB.

– Fotballen er utrolig kynisk. Klubber og ledere tenker på seg selv. Det kan jeg jo skjønne.

Selnæs sier at han «ikke sa et vondt ord til noen i klubben i sine sesonger der».

Trønderen fikk en kontrakt verdt cirka 35 millioner kroner netto per sesong da han flyttet til Kina.

Topp

– Hvordan er livet i Kina?

– Det er veldig bra så langt, og jeg trives veldig bra. På banen har det vært en fantastisk start både for min og lagets del. Jeg stortrives også utenfor banen.

Den lange reiseveien til landskamper var det bekymring rundt også i ledelsen i Team Lars Lagerbäck, men det er ikke noe problem.

For å legge til rette for det kinesiske landslaget, tar serien i Kina pause en uke før spillerne reiser på samlinger.

– Dette visste jeg om da jeg skrev under. Nå kan jeg starte å snu døgnet i god tid, og jeg kommer uthvilt til landslagssamlingen. Dette er helt problemfritt og nesten bedre enn om jeg spilte i Europa, sier Selnæs.

Norge møter Spania lørdag og Sverige tirsdag i EM-kvalifiseringen.

(©NTB)

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO