logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Solgt etter budkrig: Nesten tre mill. over prisantydning

Nøyaktig hva det var som var så forlokkende er ikke godt å si, men faktum er i alle fall at kampen om å få kjøpe den 157 kvadratmeter store boligen i Unstadvika i Lofoten gjorde selgers villeste drømmer til skamme. 

Prisantydning var satt til 1,99 millioner. Torsdag ble den 95 år gamle boligen til slutt solgt for 4,8 millioner – altså godt over det dobbelte. 

– Selgeren nevnte at dette var som å vinne i Lotto, sier megler Kristian Augustinussen i Eiendomsmegler 1 Svolvær. 

 <p><b>SURFESTED</b>: Stedets sandstrand er kjent i Norge og internasjonalt som et sted for surfing. I 2016 ble surfekonkurransen Lofoten Masters arrangert her. </p>

SURFESTED: Stedets sandstrand er kjent i Norge og internasjonalt som et sted for surfing. I 2016 ble surfekonkurransen Lofoten Masters arrangert her. 

Surfeinteresse

Boligen i seg selv er det lite oppsiktsvekkende ved. Den har soverom, kjøkken og to stuer i første etasje og fire soverom samt et bad i andre. 

Noe annet er omgivelsene. 

«Unstad har blitt satt på kartet av vakker natur, samt den velkjente sandstranden og et utbredt surfemiljø» heter det i annonseteksten.

– Det var nok surfeinteresse inne i bildet, sier Augustinussen.

 <p><b>SNART 100 ÅR:</b> Bygget ble satt opp i 1924. </p>

SNART 100 ÅR: Bygget ble satt opp i 1924. 

– Skjer neppe igjen

Megleren merket tidlig at det var en sterk interesse for eiendommen. Allerede før visning hadde de fått inn et bud på 3 millioner og i løpet av salgsprosessen registrerte de over 40 interessenter.

– Lofoten er brennhett og dette har uten tvil vært en attraktiv eiendom, men vi hadde ikke forestilt oss en pris i nærheten av denne summen engang. Dette er noe utenom det vanlige og kommer neppe til å skje igjen, sier megleren. 

Augustinussen forteller at de hadde flere budgivere, men at det var to som var med hele veien og presset prisen opp.

– Dette her var to stykker som hadde bestemt seg for at de skulle ha eiendommen.

Til slutt var det én som fikk den. Til nesten tre millioner over prisantydning. 

Themes
ICO