logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway
An article was changed on the original website

Store ressurser brukes i politiaksjon i Trondheim

Saken oppdateres.

Like før klokka 15 kom det meldinger inn til Adresseavisen fra vitner som forteller at det er en del politiressurser i Trolla i Trondheim.

- Det er én person som er besluttet pågrepet i saken, og det kan bli flere, sier operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen klokka 15.30.

Klokka 15.04 skrev politiet på Twitter at de hadde utført en ransaking etter beslutning fra retten mot en mistenkt beboer i Trolla.

Både sivile og uniformerte patruljer er delaktig i aksjonen. Reporter Frank Cadamarteri forteller at han ble stoppet på vei til Trolla Brug, som er Hells Angels klubbhus i Trondheim. Han opplyser at politiressursene er bevæpnet og det er også en hundepatrulje til stede.

Felles straffesaksinntak forteller at de på nåværende tidspunkt ikke vil komme med uttalelser i saken av hensyn til etterforskningen.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

Themes
ICO