logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Svensk håp knust etter VM-fiasko - reiser hjem

Var fullstendig knekt etter trøstesløs plassering i sprintprologen.

Teodor Peterson kapret den siste plassen på Sveriges VM-lag i sprint, men prologen ble et mareritt for den rutinerte sprinteren.

- Nå er jeg bare lei meg og skuffet, sier Peterson til Aftonbladet.

Ifølge den svenske avisa satt Peterson lenge igjen i målområdet med ansiktet gjemt i hendene.

- Akkurat der hadde jeg bare vanvittig vondt i brystet og trengte å puste gjennom kroppen en halvtime, inntil jeg følte meg som et menneske igjen, sier Peterson.

30-åringen ble slått med bortimot elleve sekunder av prologvinner Sergej Ustjugov fra Russland. Med det klarte Peterson bare en oppsiktsvekkende svak 47.-plass.

- Jeg gikk prologen så fort jeg kunne, og jeg forsøkte å ikke tenke på noe annet. I mål kjente jeg at jeg var mer sliten i beina enn jeg pleier å være, og da jeg så meg bakover så jeg at løperne var nærmere enn da vi startet, fortsetter han.

Les også

Med en tid som var 3,5 sekunder for svak for avansement til kvartfinalene innser Peterson at han skulle hatt flere dager på å komme seg til hektene etter en forkjølelse som plaget ham nylig.

VM er allerede over for Umeå-løperen som nå reiser hjem.

Peterson tilføyer at han synes det er spesielt surt at Sverige har med andre løpere som kunne gjort det bedre enn ham, men at han trodde bedre om seg selv enn han det hadde inne på mesterskapets åpningsdag.

Les også
Les også
Themes
ICO