logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Tom Dumoulin går glipp av Tour de France

Sykkelstjernen Tom Dumoulin var blant favorittene til å vinne Tour de France. Nå er det klart at nederlenderen mister det prestisjetunge rittet.

Det bekreftet Team Sunweb i en pressemelding torsdag.

Årsaken til forfallet er at 28-åringen har slitt med et vondt kne siden han måtte bryte Giro d'Italia etter femte etappe. Søndag gjennomgikk han en mindre operasjon for å fjerne grus fra kneet.

– Etter det som skjedde i giroen, hadde jeg lyst til å satse på touren, men denne uken innså jeg at det ikke er realistisk med tanke på mitt nivå for øyeblikket. Jeg har prøvd så hardt for å nå dit, men jeg må lytte til kroppen min og gi slipp på et urealistisk mål, sier Dumoulin.

Nederlenderen ble nummer to i fjorårets utgave av Tour de France og var blant favorittene til å gå til topps i årets ritt.

Nylig gjorde kneproblemene at nederlenderen måtte bryte Critérium du Dauphiné.

(©NTB)

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO