logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Trond Olsen vil spille for Tromsø

Trond Olsen (35) har vært et yndet «hatobjekt» på Alfheim. Nå vil han spille for Tromsø og trener for tiden med klubben, melder Nordlys.

Trond Olsen har spilt 250 kamper for erkerivalen Bodø/Glimt. Olsen, som er fra Lyngen, har også spilt for Rosenborg, Lillestrøm og Viking.

Den kjappe vingen forlot Bodø/Glimt midt i forrige sesong og avsluttet sesongen i Sogndal. Nå står han uten kontrakt og er ute etter ny arbeidsgiver. Onsdag var han på besøk hos Tromsø og fikk vist seg fram på trening. Han skal også trene med klubben torsdag.

– Ja, jeg ser jo etter klubb, det legger jeg ikke skjul på. Da er det greit å få lov å være med og trene noen dager for å få spilt fotball. Det har vært lite av det i vinter. Jeg skal bare trene i dag og i morgen, så får vi se om de vil ha meg med noen dager videre, eller om det blir med det, sier Trond Olsen til avisen.

Det som er klart er at han ikke skal spille søndagens treningskamp mot gamleklubben Bodø/Glimt.

(©NTB)

Themes
ICO