logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

V65-kveld med Flemming Jensen

Flemming Jensen er stadig på norgesbesøk. Her ser vi ham sammen med Shotproof på Bjerke for et par år siden. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Jarlsberg: Kaldblodsdronninga vinner igjen
Tippetips
: Chelsea må ta seg sammen
Oddssingel PL: Liverpool spaserer seg ikke til tre poeng
Oddssingel PL: Arsenal må være tålmodige
Oddssingel Championship: Managerløse Forest går på en smell
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg.

Det er naturligvis V75-omgangen på Jarlsberg som er lørdagens klare sportslige og spillemessige høydepunkt. Men i tillegg skal vi også ha V65 lørdag kveld. Og i disse vintermånedene vil det som tidligere år, være noen av disse som finner sted i Danmark. Denne lørdagen er det Skive som er vertskap. V65-løpene starter kl 19.40 og de fire siste V65-løpene omfatter i tillegg kveldens V4-omgang, som har spillestopp kl 20.20.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg byr på følgende vurderinger til kveldens stevne:

Saturday Night Racing fra Skive Trav
Efter en interessant eftermiddag bliver det spændende at følge udviklingen på løbene fra Skive Trav lørdag aften, hvor det store spil er V65 og der plejer at blive omsat ganske godt. Flemming Jensen har på vanlig vis en række store vinderchancer og han bliver oftest meget hårdt spillet, så som altid er det en god ide at holde øje med ”Ismanden” som Flemming Jensen også kaldes. Husk på at Skive er 950 meter lang og at alle heste må benytte ”open stretch” i opløbet.

Bankeren:
Det bliver 1 Andre Ward som starter i V65-4. Hesten har imponeret ved sejre på stribe og er bare sendt frem i sporene til positionen udvendigt for den førende. Derfra har den afgjort til flotte sejre. Nu er det inderspor som ikke normalt kan udnyttes, men hesten går fra alle positioner og bør vinde igen. 1 Andre Ward blir også banker i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Luringen:
5 Askepot Macoy i V65-6 kan være interessant da 2 Chandon i samme løb ganske givet bliver storfavorit for Flemming Jensen. Jeg tror der kan blive god værdi i Askepot Macoy der galopperede stort i første sving senest, men kom fremragende tilbage. Uden galop er Askepot Macoy med i kampen om sejren.

V65-1:
Efter en flot præstation i seneste start undgår 3 Bjarne B P ikke at blive favorit. Hesten startede senest for første gang i Knud Mønsters træning og vandt ganske let efter et fint rygløb og siden angreb i sporene. Nu er startsporet godt, men hesten har tidligere haft problemer med at holde sammen på travet – det var dog bedre senest. 1 Clark Gable gav sig fra spids i forrige start, mens den senest galopperede i starten af første sving. Den store røde hest er lynhurtig fra start, men ved sejrene har den fået rygløb. Hvis formen er på top kan det blive helt rigtigt her.

4 Harley Boko måtte bruges reelt for at komme til føring, og det betød nok der manglede de sidste kræfter til slut. Prøves nu med Birger Jørgensen og forsøges givet mod føring. Luringer er der gemt i 11 Aslan Siem og 8 Celine Rush der begge har fin form, men ikke de bedste startspor.

V65-2:
Bare seks heste til start i klassen for de bedste heste, men alle kan vinde og det virker utroligt åbent. Det er svært at skille 5 Repay Merci og 6 O’grady som jeg tror mest på, men begge heste er oppe i årene og vinder ikke så ofte mere. Der har været fremgang at spore senest hos 5 Repay Merci, mens 6 O’grady endte sidst senest og ikke kunne blande sig til slut. Måske 6 O’grady denne gang sendes mod føringen?

3 Rocky Egedal er stærk og reel og havde en flot sæson i 2018. Står fint til og kan absolut vinde. Det samme gælder for 4 Rocky P H som gik godt senest og virker på vej tilbage på toppen. Derefter 1 A’ka Sjæl Skov der har form og et perfekt spor, samt 2 Photo Gardenia der er en hurtig starter og får et godt løb fremme i feltet.

V65-3/V4-1:
Efter afbuddet fra favoritten 3 Charlie L M der er udgået, er løbet mere åbent. 1 Caroline Lund er god til at løbe med, men har endnu ikke haft overskud til at prøve at vinde et væddeløb. Tager spidsen her og sidder så givet i denne position så længe det er muligt. Har en dygtig kusk som i mange år har været blandt Danmarks bedste og dermed kan det få stor betydning. Luringen er 5 Allineedislove som viste en fin ophentning efter galop senest og er meget bedre end resultaterne. Fra spidsvolten kan 2 Classic Dream godt overraske. Hesten galopperede senest, men der troede kusken meget på den. Får et godt løb her og er ikke uden chance. 9 Diamond Rough er lige fyldt fire år og ikke så rutineret som de øvrige i løbet, men det er en fin hest som kan meget.

V65-4/V4-2:
Her bliver 1 Andre Ward storfavorit og har i modsætning til mange af de sidste starter denne gang et bedre startspor. Har vundet flotte sejre de sidste starter, hvor den undervejs er sendt frem udvendigt for den førende. Her kan den næppe svare føringen, men i et lille felt skal det nok løse sig og Andre Ward er absolut et bud som ”Banker”.

5 Key Largo jagter sin tredje sejr på stribe, og har fundet formen igen. Er hurtig fra start og søges givet fremad i jagt på føringen, hvorfra den har gået rigtig godt. 3 Turbo Star jagter et perfekt rygløb og er så rigtig speedy. Har holdt topform længe og var tæt på Andre Ward i forrige start. 2 Aros Line er tilbage efter pause og hurtig fra start, men med rette rygløb kan den afsluttede meget stærkt. Lidt af det samme gælder for 4 Armani S der dog kan svinge lidt i sine præstationer.

V65-5/V4-3:
Igen har Flemming Jensen en storfavorit, og denne gang 8 Come On Hugo der vandt blandt den bedste klasse i seneste start efter et godt rygløb samt en fin afslutning. Der har altid været store forventninger til Come On Hugo der vandt Opdrætningsløbet som 2-åring, mens den galopperede som favorit i Derbyet sidste år. 6 Tourmalet vandt V75-løb på Momarken senest og viste igen det er en herlig hoppe med en god afslutning. Skal søge sit rygløb og runder så mange.

5 Sun Esterel var forbedret senest bag netop Come On Hugo, og leverede et topløb. Bliver meget spændende at følge i dette løb. 2 Trophy Spring galopperede i første sving senest, og har været uheldig i flere af de øvrige starter. Er meget bedre end resultaterne. Hvis 1 Supreme Star får et godt rygløb har den en fin afslutning. Har vist topform de sidste starter, men er måske mest en pladschance.

V65-6/V4-4:
For tredje løb i træk er det Flemming Jensen som sidder bag en favorit. Denne gang 2 Chandon, der har været overlegen ved de sejre den har taget i Danmark. Det blev forkert senest i Halmstad, men fra et godt spor mod overkommelig modstand kan Chandon absolut vinde løbet. 5 Askepot Macoy er meget kapabel, og kom tilbage efter galop i første sving senest til en tredjeplads efter en stærk præstation. Vinderchance uden galop.

3 Neo leverede en lidt mystisk præstation senest, hvor den ikke rigtig løb fremad undervejs og så slået ud, men i opløbet fik den fart på og sluttede fornuftigt af. Har ellers imponeret for Bent Svendsen og præstationen i forrige start var fremragende.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO