logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway
An article was changed on the original website

Zuccarello og Rangers gir ikke opp sluttspillet

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagensmeny:

Oddsbobbel Europa League: Zenit går i strupen på Fenerbahce

Oddsdobbel Europa League: Arsenal trår til fra start

Oddsdobbel Europa League: Benfica leverer alltid i Europa

Oddsdobbel Europa League: Europa League-dobbel til over tre ganger innsatsen

Ski-VM medaljespill: Gullrush venter for Norge i ski-VM

V4/V5 MomarkenInternasjonal lunsj på Mysen

Ski-VMHer er programmet for ski-VM i Seefeld

Torsdagens langoddsprogram preges av at det spilles 16 kamper i Europa League, i tillegg er det full serierunde både i den hjemlige Get-ligaen og i den svenske eliteserien. Det er også tysk håndball på menyen denne torsdagen, og natt til fredag spilles det ti kamper i NHL, samt det spilles flere kamper i Copa Libertadores og i Copa Sudamericana.

NB! Fredag kan du vinne 185 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

New York Rangers - Minnesota Wild 2,20 - 3,85 - 2,35 H (spillestopp kl. 0055)

Minnesota Wild er ute av form. De har tapt de fem siste kampene på rad, og laget står nå i fare for å miste playoffplassen i Western Conference.

De har faktisk kun vunnet én av de ti siste kampene etter All-Star-kampen i NHL, til tross for at de nå har spilt fire hjemmekamper på rad.  Minnesota rotet vekk solide ledelser i de to første hjemmekampene mot henholdsvis Philadelphia Flyers (4-5) og New Jersey Devils (4-5 etter spilleforlengelse).

I de to siste kampene har Minnesota gått målløse av banen. Natt til onsdag tapte Minnesota 0-4 mot Anaheim, og i helgen tapte de 0-4 mot St. Louis Blues. Nå skal de forsøke å unngå en tredje kamp på rad uten scoring i Madison Square Garden.

Minnesota har hatt et godt tak på Zuccarello & Co. De har vunnet tre av de fire siste kampene mot Rangers, og to av de tre seirene har kommet i New York.

Rangers har vist bedre takter de siste ukene. De har vunnet to av de fire siste bortekampene sine. Natt til onsdag vant Zuccarello og lagkameratene 2-1 borte mot et Carolina Hurricanes-lag som hadde tre seire på rad før kampen mot Rangers.

Det så en stund håpløst ut med tanke på en sluttspillplass for Rangers, men etter 5-5-1 på de elleve kampene etter All-Star-kampen er de bare ni poeng bak den andre wildcard-plassen i  Eastern Confernece. Med seier mot Minnesota vil de fortsatt ha los på Stanley Cup-sluttspillet med 23 kamper igjen å spille.

Mats Zuccarello har vært en av de toneangivende spillerne de siste ukene. Han scoret to mål mot Pittsburgh Penguins, men det hjalp lite. Rangers tapte kampen 5-6. Mot Minnesota har Zuccarello en god statistikk. Han har sanket ti poeng på de elleve siste kampene mot Wild.

Den svenske veterankeeperen Henrik Lundqvist har slitt en stund, og han var reserve i de tre av de fire siste kampene før han fikk sjansen mot Carolina Hurricanes. I den kampen hadde han 43 redninger, og det er den beste prestasjonen han har hatt denne sesongen. Det er dårlig nytt for Minnesota.

Gjestene må passe seg for førsterekken til Rangers. Vladislav Namestnikov scoret for tredje gang på tre kamper mot Carolina, mens Connor Brickley satte pucken i mål for første gang denne sesongen i samme kampen. De to viktigste poengsankerne i Rangers er likevel Zibanejad (58), Kreider (45) og Hayes (43). På tredjeplass følger Zucca som har 35 poeng så langt.

Rangers har ikke gitt opp en sluttspillplass, og jeg tror de vil gi jernet på hjemmebane mot et Minnesota-lag som sliter med formen. Oddsen på hjemmeseier i Madison Square Garden er flotte 2,20. Det funker greit som et singelspill, mener jeg.

Klikk her for å levere dette spillet

Themes
ICO