Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Anniina Valtonen kertoi yllättävistä kohtaamisistaan katsojien kanssa – yksi seikka suosikkimeteorologin ulkomuodossa jaksaa hämmästyttää

Ylen tv-lähetyksistä tuttu Anniina Valtonen vastasi someseuraajiensa kysymyksiin Instagram-livessä yhdessä kollegansa Kerttu Kotakorven kanssa.

Tv-suosikki Anniina Valtonen kuulee välillä hämmästyttäviä kysymyksiä katsojilta. Kuva:  LASSI RINNE / IS

Ylen meteorologi ja Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Anniina Valtonen vastaili seuraajiensa kysymyksiin Instagram-livessä yhdessä kollegansa Kerttu Kotakorven kanssa.

Seuraajat kyselivät meteorologeilta laajasti säähän liittyvistä seikoista ja tv-ruudussa näkyvistä asioista, kuten puvustuksesta ja meikistä. Eräs seuraajista tiedusteli, sekoitetaanko heitä koskaan toisiin tv-esiintyjiin.

– Urheilun Laura Arffmanille on sanottu, että hän muistuttaa minua, Kotakorpi kertoi.

– Ei ole sotkettu kenenkään muuhun, lähinnä tulee sellaisia, että näytät Anniina Valtoselta. Riippuu tilanteesta ja ihmisestä, mutta yleensä sanon, että se olen minä. Mutta pitää vähä tulkita tilannetta, Valtonen sanoi.

Valtonen lisäsi, että sääennusteista tiedustelemisen lisäksi hän kuulee usein saman huomion tv-katsojilta.

– Olet paljon lyhyempi kuin telkkarista on tullut käsitys, Valtonen kertoo katsojien huomioista.

Kotakorpi kertoi käyttävänsä lähetyksissä usein korkeita korkoja, kun taas Valtonen sanoi suosivansa tennareita.

– En tiedä, miten olen luonut illuusion, että olen pidempi kuin olen, hän naurahti.

Molemmat naisista kuvailivat, että julkisuus on heidän työssään pakollinen paha. Kotakorpi kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa vuosi sitten muutoksesta, joka tapahtui, kun hän siirtyi tv-meteorologiksi vuonna 2012. Tunnettuuden myötä ihmiset alkoivat lähestyä Kotakorpea myös kasvokkain kadulla.

Tv-ammattilaisen mukaan raja ylittyi siinä kohdin, kun hän oli odottamassa terveysasemalla vastaanottovuoroaan ja tuntematon mies tuli kyselemään häneltä säästä.

– Katsoin häntä silmät pyöreinä, että onko hän tosissaan. Aloin kaivaa puhelimestani sääsovelluksen näyttääkseni, millainen sää on luvassa, ja sitten hän tajusi tilanteen, Kotakorpi kertoo.