Anton Levtchi hurjana Ässiä vastaan! JYP nousi sillasta

SM-liigassa on keskiviikkoiltana täysi kattaus.

Konsta Kapanen osui Tappara-debyytissään. Kuva:  Toni Repo / Aamulehti

Tappara dominoi porilaisvieraitaan SM-liigakierroksella. Kirvesrinnat johtavat ottelua kahden erän jälkeen 4–1.

Tapparan superhankinta Anton Levtchi on hurjastellut kahteen erään jo kaksi maalia (2+1). Myös Tapparan tuorein hankinta, tämän viikon Tappara-nutussa kiekkoileva Konsta Kapanen osui Tappara-debyytissään. Konsta Kapanen on suomalaisen kiekkolegendan Sami Kapasen poika.

Kapanen osoitti perineensä isänsä vikkelät jalat ja polki avauserässä Oskari Luodon kanssa ylivoimahyökkäykseen, jonka päätteeksi Kapanen tuikkasi kiekon maaliin.

Maali oli Kapasen liigauran kolmas. Valtaosan kuluvasta kaudesta Kapanen on pelannut KalPan U20-junioreissa.

Tamperelaisten maalia ottelussa vartioi Mestis-joukkue Rovaniemen Kiekosta pikahälytyksellä lainattu kanadalaisvahti Cody Porter.

Sarjajumbo SaiPa karkasi toisen erän alussa jo 4–1-johtoon ja näytti menevän menojaan, mutta liigayleisöä pitkin kautta luovilla ja kekseliäillä ratkaisuillaan ihastuttanut mailavirtuoosi Severi Lahtinen iski kaksi maalia kolmeen minuuttiin ja toi joukkueensa maalin päähän.

JYPin huikean toisen erän kirin huipensi erän lopussa ylivoimalla virolaiskapteeni Robert Rooba.