Jalkapallo | Hollywood-tähti Ryan Reynolds ehti jo riemuita Wrexhamin cupvoittoa, dramaattiset loppu­hetket yllättivät

Wrexham ja Sheffield United kohtasivat Englannin cupin ottelussa.

Ryan Reynolds esitteli jotain kännykästään ennen ottelua. Kuva:  Jason Cairnduff / Reuters

Hollywood-tähti Ryan Reynolds saapui sunnuntaina katsomaan Wrexhamin cupottelua ja oli jo riemuitsemassa voittoa.

Reynoldsin ja toisen Hollywood-näyttelijän Rob McElhennyn omistama Wrexham olikin lähellä yllätystä, mutta Sheffield United nousi lisäajalla tasatulokseen 3–3.

Wrexham pelaa Englannin viidennellä sarjatasolla, National-liigassa ja Sheffield United toisella sarjatasolla, Englannin mestaruussarjassa.

Ottelu alkoi walesilaiselta Wrexhamilta murheellisesti.

Ensin vierasjoukkueen, Mestaruussarjassa toisena olevan Sheffield Unitedin Oliver McBurnie iski maalin jo ottelun toisella minuutilla. Vain hetkeä myöhemmin Wrexhamin toppari Jordan Tunnicliffe loukkaantui ja joutui vaihtoon. Kovin pitkään ei ehditty pelata, kun Wrexhamin toinen toppari Aaron Hayden joutui myös jättämään kentän.

Wrexham ei takaiskuista lannistunut, vaan joukkue loi maalitilanteita jo ensimmäisellä puoliajalla.

Kun toista puoliaikaa oli pelattu viitisen minuuttia, James Jones iski Wrexhamille tasoituksen. Katsomon hurmos lisääntyi kuusi minuuttia myöhemmin: Thomas O’Connor vei Wrexhamin 2–1-johtoon.

Kotijoukkueen iloa ei kestänyt kuin neljä minuuttia, sillä toisen sarjatason Sheffield United tasoitti ottelun 65. minuutilla.

Dramaattiset tilanteet saivat jatkoa: 71. minuutilla Sheffieldin Daniel Jebbison sai suoran punaisen kortin. Jebbison potkaisi jokseenkin epäselvässä tilanteessa Wrexhamin Ben Tozeria.

Wrexham näytti jo menevän jatkoon, sillä Englannin cupin tämän kauden maalitykki Paul Mullin teki 3–2-maalin 86. minuutilla.

Lopullinen draaman kaari nähtiin lisäajan viidennellä minuutilla, kun John Egan toi Sheffieldin tasoihin. Tämä merkitsi myös sitä, että joukkueet pelaavat uusintaottelun Sheffieldin kotikentällä.

Sunnuntain muissa Englannin cupin otteluissa Brighton voitti Liverpoolin 2–1 ja Stoke Stevenagen 3–1.