Jalkapallo | Hollywood-tähti Ryan Reynoldsin omistama Wrexham putosi dramaattisesti Englannin cupista – viime sekuntien virhe ratkaisi

Wrexhamilla oli voiton avaimet käsissään, mutta lopulta Sheffield United vei jatkopaikan neljännen kierroksen uusintaottelussa.

Wrexhamin maalintekijä Paul Mullin (oik.) ja joukkuetoveri James Jones jakoivat pettymyksen ottelun jälkeen. Kuva:  Paul Ellis / AFP

Jalkapallon Englannin cupissa on totuttu näkemään dramatiikkaa ja jättiläisten kaatumisia, mutta tiistaina toteutui vain ensimmäinen, kun Wrexham ja Sheffield United kohtasivat neljännen kierroksen uusinnassa.

Hollywood-tähti Ryan Reynoldsin ja toisen Hollywood-näyttelijän Rob McElhennyn omistama Wrexham oli lähellä yllätystä ensimmäisessä kohtaamisessa, ja sillä oli avaimet jatkoon myös uusintaottelussa.

Wrexham pelaa Englannin viidennellä sarjatasolla, National-liigassa ja Sheffield United toisella sarjatasolla, Englannin mestaruussarjassa.

Hollywood-tähti Ryan Reynolds on tuttu näky Wrexhamin kotikentällä Racecourse Groundilla. Kuva:  JASON CAIRNDUFF / Reuters

Sheffield United aloitti maalinteon tiistaina, kun Anel Ahmedhodzic laukoi pallon verkkoon etukulmasta ottelun 50. minuutilla.

Tasoitus nähtiin yhdeksän minuuttia myöhemmin, kun Paul Mullin tykitti rangaistuspotkun voimalla keskelle maalia.

Vartti myöhemmin Mullin pääsi uudestaan pilkulle, mutta tällä kertaa maalivahti Adam Davies torjui.

Ottelun lisäajalla Wrexhamin Max Cleworthille kävi paha virhe, ja hän päästi pallon lipsahtamaan jalkansa alta. Näin Billy Sharp karkasi läpiajoon ja viimeisteli voittomaalin.

Pari minuuttia myöhemmin Sander Berge sinetöi loppulukemiksi 3–1, ja näin Wrexhamin matka cupissa päättyi.

Seuran omistaja Reynolds vakuutti olevansa ylpeä joukkueen esityksestä ja kiitteli lisäksi yli 4 000 kannattajaa, jotka olivat matkanneet vierasotteluun.