Jalkapallo | Salzburg ja Leipzig ottivat Mestarien liigassa kotivoitot

Salzburgille voitto oli ensimmäinen alkulohkossa.

Salzburg juhli Noah Okaforin maalia. Kuva:  Kerstin Jönsson / AFP

Jalkapalloilun Mestarien liigan alkuillan ottelut päättyivät kotivoittoihin.

Kotijoukkue Salzburg isännöi Dinamo Zagrebia E-lohkon ottelussa, joka päättyi 1–0. Maalin laukoi rangaistuspotkusta toisella puoliajalla 71. minuutilla Noah Okafor.

Salzburgille voitto oli alkulohkossa ensimmäinen kahden tasapelin jälkeen.

F-lohkossa Leipzig avasi voittotilinsä kukistamalla Celticin 3–1. Andre Silva teki Leipzigille kaksi maalia.

Leipzig osui ottelussa tolppien väliin neljä kertaa, mutta Christopher Nkunkun avauspuoliajan osuma ja Dominik Szoboszlain toisen puoliajan maali hylättiin paitsioiden takia.

Nkunku laukoi 27. minuutilla hyväksytyn 1–0-maalin. Celticin Jota tasoitti toisen puoliajan alussa 47. minuutilla 1–1:een, mutta sen jälkeen alkoi Silvan näytös.

Mestarien liigassa pelataan tänään vielä kuusi ottelua.