Jalkapallo | Video näyttää kaaoksen nuorten maa­ottelussa – Ranskalta ajettiin ulos neljä pelaajaa 20 minuutissa, ja ottelu jouduttiin keskeyttämään

Ranskan esitys kotiyleisön edessä jätti melkoisesti toivomisen varaa.

Kansainvälinen alle 18-vuotiaiden jalkapalloturnaus Ranskan Limoges’ssa päättyi isäntämaan osalta kaaokseen, kun joukkue kohtasi Puolan sunnuntaina. Ottelussa oli panoksena turnausvoitto, sillä molemmat olivat voittaneet aiemmissa otteluissaan Viron ja Skotlannin.

Ranska oli paremman maalieron johdosta kiinni turnausvoitossa pelin ollessa tilanteessa 2–2 toisella puoliajalla, mutta sitten taivas alkoi tummua.

Ensin 55. minuutilla ulos ajettiin Ilyes Housni, ja kuusi minuuttia myöhemmin oli Jeanuel Belocianin vuoro. Puola hyödynsi kahden pelaajan ylivoiman ja iski 3–2-johtomaalin.

Ranskalaispelaajien hermo ei tilannetta kestänyt, vaan 72. minuutilla Malang Gomis lähti suihkuun toisen varoituksen jälkeen. Katastrofaalisen 20-minuuttisen täydensi Darnell Bile. Ensi Bile taklasi puolalaispelaajaa rumasti, ja tämän kimpaannuttua taklauksesta Bile puski puolalaista päällään kasvoihin.

Ulosajo oli luonnollinen seuraus, ja ottelun erotuomari joutui keskeyttämään ottelun, koska Ranskalla oli enää kuusi kenttäpelaajaa jäljellä. Sääntöjen mukaan seitsemän on minimimäärä pelaamiselle.