Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Jenni Haukiolta koskettava omistus­kirjoitus Aaro-pojalle: ”Kiitos siitä, että olet olemassa”

Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio on jättänyt väitöskirjansa julkaistavaksi. Yleisen valtio-opin akateeminen väitöskirja keskittyy puolueiden digitaalisen vaalikampanjoinnin strategisiin ulottuvuuksiin sekä dilemmoihin.

Väitöskirja esitetään Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan suostumuksella julkisesti tarkastettavaksi perjantaina 2. joulukuuta.

Väitöskirjassa tutkitaan eri puolueiden strategista digitaalista vaalikampanjointia hybridin mediajärjestelmän kontekstissa. Tutkimuksen kohdepuolueina Haukio käsitteli keskustaa, kristillisdemokraatteja, perussuomalaisia, vihreitä sekä SDP:tä. Väitöskirjaan voi käydä tutustumassa Helsingin yliopiston verkkosivuilla.

Jenni Haukio taiteen valtionpalkintojen jakotilaisuudessa Ooperalla. Jenni Gästgivar

Koskettava omistuskirjoitus tukijoukoille

Väitöskirjan esipuheessa Haukio selvittää väitöskirjan syntyä sekä hänen matkaansa valtio-opin parissa. Tukijoukkoihin Haukio on listannut useita häntä tukeneita ja auttaneita henkilöitä, joihin lukeutuu yliopiston henkilökuntaa sekä perheenjäseniä. Yksi koskettavista kiitoslauseista on osoitettu presidentin puolison äidille.

– Äiti. Sinun käytännön apusi ja henkinen tukesi kaikkien näiden vuosien aikana on ollut korvaamatonta, ja mahdollistanut tämän tutkimuksen loppuunsaattamisen, Haukio kirjoittaa.

Runouden arvostajana tunnettu Haukio kirjoittaa innostuneensa politiikasta sekä valtio-opista myös osittain runouden tähden.

– Kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin ja politiikkaan heräsi puhtaasti henkilökohtaisen aatteellisen tutkiskelun kautta, sekä osittain myös isänmaallisen runouden välityksellä koettuna ”herätyksenä”, Haukio kertoo.

Presidentin puoliso kirjoittaa olevansa kiitollinen myös eri puolueiden yhteistyöstä sekä luottamuksesta.

– Puolisoani Saulia haluan kiittää kaikesta tuesta, rohkaisusta ja kannustuksesta. Poikaani Aaroa siitä, että olet olemassa, ja annat joka päivä elämälleni sen syvimmän merkityksen.