Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Kirja: Martina Aitolehti tempaisi ennen häitään ”todella miehekkäät humalat” – nautti aamiaisella pullollisen viiniä

Martina Aitolehti kertoo kirjassaan pohtineensa jälkikäteen, kannattaako naimisiin mennä, ”jos pitää sen vuoksi vetää turvakännit”.

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen menivät naimisiin vuonna 2007. Häitä juhlittiin vuotta myöhemmin Helsingin tuomiokirkossa. Kuva:  Tea Karvinen / Lehtikuva

Kun Martina Aitolehden oli määrä astella miehensä Esko Eerikäisen kanssa papin eteen alttarille, häntä pelotti. Pari oli mennyt reilua vuotta aiemmin naimisiin maistraatissa ja ehtinyt kertaalleen jo perua hääjuhlan, jotka muuttuivat erobileiksi.

Yhteen palattuaan he kuitenkin varasivat Helsingin tuomiokirkon uudelleen, ja tällä kertaa pysyivät suunnitelmissaan. Aitolehti kertoo keskiviikkona julkaistussa Hippo Taatilan kirjoittamassa Martina – taistelija (WSOY) -elämäkertakirjassa, että hän turvautui alkoholiin hääjuhlan aattona.

– Mulla oli häitä edeltävänä iltana keikka [tanssiryhmä] Dazzling Ladiesin kanssa ja vedin sen keikan päätteeksi todella miehekkäät humalat. Järjellä mä ajattelin, että asiat on nyt sovittu Eskon kanssa ja että on tosi cool mennä naimisiin, mutta samaan aikaan mua pelotti aivan sairaasti, Aitolehti kertoo kirjassa.

Seuraavana aamuna oli aikainen herätys, ja Aitolehti tarttui taas pulloon krapulaansa hillitäkseen. Näin tilannetta kuvaillaan kirjassa:

Vain parin nukutun tunnin jälkeen Martina heräsi darrapäissään meikkiin ja kampaajalle. Aamiaisensa kanssa tuore morsian nautti pullollisen valkoviiniä. Oli taivaan onni, että Martina oli pyytänyt pikkubroidiaan Joonathania saattamaan hänet alttarille, koska käynti olisi muuten saattanut olla horjuvaa.

– Häät oli ihanat, en mä sitä sano. Kaikki oli periaatteessa tosi täydellistä ja juhlissa oli ihan kaikki meidän rakkaat. Oon mä silti miettinyt jälkikäteen, että onko hyvä mennä naimisiin, jos pitää sen vuoksi vetää turvakännit, Aitolehti sanoo kirjassa.

Häitä juhlittiin vuonna 2008. Vuosi sen jälkeen, kun pari oli sännännyt maitsraattiin vihittäväksi vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Suhde saavutti lopullisen päätöksensä vuonna 2011, kun Aitolehti ihastui Stefan Thermaniin, josta tuli sittemmin hänen pitkäaikainen kumppaninsa.

Aitolehdellä ja Eerikäisellä on yhteinen, vuonna 2009 syntynyt tytär Victoria. He olivat yhdessä ollessaan yksi suomen seuratuimpia julkkispareja ja heidän elämästään tehtiin kaksi tosi-tv-ohjelmaa.