Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Kiuru palaa ministeriksi, vai haluaako hän olla mieluummin Porin kaupungin­johtaja? Suora lähetys kello 15

Krista Kiuru (sd) palaa tänään Sanna Marinin (sd) hallituksen perhe- ja peruspalveluministeriksi. Kiuru jäi vanhempainvapaalle alkuvuodesta. Häntä on sijaistanut Aki Lindén (sd).

Ministerivaihdos tapahtuu noin kello 13.45 alkavassa presidentin esittelyssä ja heti sen jälkeen pidettävässä ylimääräisessä valtioneuvoston yleisistunnossa.

Vaihdon jälkeen Kiuru järjestää tiedotustilaisuuden. IL-TV näyttää tilaisuuden suorana lähetyksenä. Paikalla on Iltalehden politiikan toimittaja Kreeta Karvala.

Tiedotustilaisuudessa todennäköisesti kuullaan, mitä Kiuru ajattelee koronan hoidosta ja hoitajamitoituksen lievennyksistä. Kiuru on molemmissa asioissa vetänyt tiukkaa linjaa.

Kiuru on vapaalla ollessaan hakenut Porin kaupunginjohtajan tehtävää. Hän on edennyt viimeiselle kierrokselle yhdessä Porin vt. kaupunginjohtajan Lauri Kilkun (kok) ja Lauri Innan kanssa.

Kysymys kuuluu, kumpaa Kiuru haluaa olla enemmän, Marinin hallituksen perhe- ja peruspalveluministeri vai kotikaupunkinsa Porin kaupunginjohtaja.