Kohu yhdistetyssä! Reikä väärässä paikassa pilasi supertähden kisan

Yhdistetyn maailmancup jatkui Itävallassa.

Ilkka Herola sijoittui komeasti yhdeksänneksi. Kuva:  Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Suomen Ilkka Herola sijoittui yhdeksänneksi yhdistetyn miesten maailmancupin kilpailussa Itävallan Seefeldissä. Mäkiosuuden jälkeen 18:ntena ollut Herola hävisi kisan voittaneelle Itävallan Johannes Lamparterille 50,8 sekuntia. Saksan Vinzenz Geiger oli toinen ja Saksan Julian Schmid kolmas.

Kisassa kohautti maailmancupia johtavan norjalaisen Jarl Magnus Riiberin hylkäys mäkiosuudella. Hänen hyppypuvussaan oli reikä. Hänen hyppynsä myös epäonnistui pahasti.

Hiihtoon mäkisijalta 31 lähtenyt Eero Hirvonen oli lopputuloksissa 21:s. Waltteri Karhumaa oli 37:s ja Otto Niittykoski 46:s.